Tänään olikin palkkapäivä. Se on hassua hommaa toi rahaliikenne nykymaailmassa. Rahat vain käväseevät näyttäytymässä mun tilillä. Vähän niin kuin Jukolassa suunnistaja tv-rastilla ja siitä jatkaavat matkaa kohti paksumpia lompakoita. Mut tälläistäpä se palkkatyöläisen arki on. Onneksi en oo ollut mitenkään hanakka ikinä ton maallisen mammonan perään. Pää-asia, että rahaa on niin jotta piisaa.Nyt ku on ruodittu tän kuun budjetit niin voidaan taas palata pää-asiaan eli juoksemiseen.

Elikkäs äsken kävin taas vähän himmailee tuolla kauniin Vuoksen valleilla. Tää hiljanen hitkuttelu alkaa jo pikku hiljaa korpeemaan tosi pahasti. Mieli tekisi lähtee repimään kunnolla koneesta mitä lähtee. Eikä vain hissutella menemään. No kummiskin hissutellessa vähän hioin HCM:n valmistautumista siihen suuntaan, jotta vedän viimeiset aukaisuvedot sittenkin torstaina enkä keskiviikkona niinkuin alunpitäen suunnittelin. Eli huominen päivä menee sit vielä kevyen verryttelyn merkeissä.  Tässähän on jo alkanut suorastaan odottaa, että pääsisi tän kauden loppuun. Ja pääsisi taas kunnolla treenaamaan kohti ensi kesän kisoitteluja. Nimittäin ensi talvena raastetaan! PERKELE!!! 

Tämän kauden tavoitteista en kyl ole vielä saavuttanut ensimmäistäkään. Joten melkoisella riskillä joutuu viimeisiin kisoihin latomaan. Mun tavoitteet olivat aika hirveen tuntuisia talvella(siis omiin lähtökohtiin nähden), mutta kyl mie niihin vielä uskon pystyväni(todella hyvänä päivänä). Eli mun tavoitteenihan oli kymppi alle 32.50, maraton alle 2.30 ja coopperi lähelle 4000 m. (toi coopperi tarkoittaa sellaista 3900-4000m). Yrityksiä on tälle kaudelle seuraavasti: min 1xkymppi, min 2xmaraton ja 1xcoopper. Saas nähdä....