joo viime viikko meni sit vahingossa yli satkun eli 109 km. Tarkoitus oli juosta alle 100, mut kumminkin ajattelin sen verran ulkoilla, kuin huvittaa. Tällä viikolla sit treenataan taas vähän kovempaa.

Oon tässä suunnitelut kevään treenejä ja kisoja. Nyt vaikuttaisi siltä jotta yritän päästä Hampuriin maratonoimaan 29.04.2007. Ainakin olen jo ilmoittautunut. Toivottavasti saan vielä lentoliput ja hotellitkin varattua. Eipähän tää mun maratonoiminen oo mihinkään kiveen kirjoitettua. Nimittäin näinkii yks oikonen kaveri ku lähtee tonne maailman turuille ja toreille, nii mistään ei oo takuuta.

Toinen projektin alla oleva reissu olisi etelänleirin järkkäily pärkkäily. Aluksi oli suunnitelmissa Portugali-Espanja akseli 3 viikoksi, mut sain hyvä tarjouksen Atelta Kenian suuntaan kuukaudeksi . Ja heti tekisi enemmän mieleni sinne treenailemaan...No kattoo nyt...

Ai niin...joulu oli ja meni. En oo ollu kiltti ,ku sain vain tohvelit mallia Reinot. On se joulu muutenki niin paska juhla jotta aivan sama...miehän en oo katkera ;)