Elikkas lahettiin sit Peraberberiasta kohti suurta maailmaa. Reput painoivat torkeesti mut mieli oli korkealla. Ainoastaan pitka matka vahan verotti eninta intoa.

Elikkas pe iltapaivalla hyppasimme lentskariin hki vantaalta. Ensimmainen stoppi oli Amsterdamissa muutaman lentotunnin jalkeen. Fiilis oli todella korkeella ja vaikka pelkasin jotta vatsaa rupee koskemaan torkeesti niin kuin yleensa jos pitkaan pitaa istua paikoillaan. Pelkoni osoittautui vaaraksi. Ei kipuja... Amsterdamissa oli noin tunti aikaa vaihtaa konetta ja ehdimme Nairobin koneeseen aivan loistavasti. Kentalla tempasin kevyt kokiksen naaamariin ja sit alkoi vattassa tuntuu. Koneeseen ku paastiin niin aivan helvetillinen vaanto mahassa. Ja tata fiilista sainki nautiskella seuraavaan aamuun saaka. Joten unet jai koneessa vahan heikoille.

Aamulla olimme sitte Nairobissa ja reilun tunnin setvimisen jalkeen olimme valmiina autokyytin kohti Eldoretia. Olin aivan varma jotta Kenia-tyylin meidan kyytimme tulisi vasta useamman tunnin odottelun jalkeen mut Kemboi odotteli jo kuumeisesti meita. Ei muuta kuin kamat autoon ja menoksi kohti Eldoretia. Matka oli varsin mieleenpainuva erittain heikkokuntoisten teiden ja muutenkin epamiellyttavien polyisyyden, vasymyksen, yleisen vitutuksen jne takii. Kummiskin jossain vaiheessa paastiin majoitustiloihin. Olimme kyl jo odottaneet viimeiset 4 tuntia suhteelisen tiukkaan perille paasya. Ku kuskimme(nimea en muista mut olisiko ollut Paul)  sanoi aina  jotta viela yksi tunti. Ja tunnin paasta sama uudestaan. 3 kerran jalkeen ajattelin jotta menkoon vaikka 7 tuntia viela -aivan vitun hailee.

Perille paastyamme paikkojen tutkiskelua ja sitten lenkille.  Keveesti 8 km , mut sykkeet olivat  melkoisen kohollan  erittain  runsaan vasymyksen ja  korkean ilmanalan ansiosta. Sit suihkuun, syomaan, kauppaan ja takas kampille. Mun oli pakko ruveta nukkumaan melkein heti. Oli vahan tonkki olo...Aamulla sitten nousimme joskus 8 aikaan aamusella ja lenkille. Nyt vedettin 15 keveesti ja sykkeet edelleen koholla.(enhan yleensa kayta sykemittaria mut taalla on hyva vahan seurata) Iltalenkkia en taida vielakaan tehda, ku on vahan luuseri fiilinki paalla. Joka tapauksessa lenkin paalle suihku ja syomaan. Ruoka maksoi vajaata 2 euroo ja oli tarpeeksi tukeva. Senpa jalkeen tulinki tanne netti kahvilaan. Saa vaan nahda osaanko enaa takaisin kampille...

Tahan mennessa kaikki on mennyt suhteellisen hyvin. Toi sykkeiden nousu hitaassa vauhdissa vaan pistaa vahan mietityttamaan. Uskoin nimittain minuunhan ei toi korkee ilmanala vaikuta, ku oon niin kova aija. Mut taidanpa olla sittenki ihan normaali kuolevainen saatana..

Oli miten oli, mut nyt lahen kampille koisimaan ja kirjoittelen taas joskus.