Paivan miete: "Tassa vaiheessa leiria Britney Spearsin musiikkivideotkin alkaa olla varsin kiinnostavaa materiaalia..."

Eilen illalla sovittiin Abraham Mayon(en tiia miten kirjoitetaan OIKEESTI) kanssa, etta lahetaan porukalla keveelle lenkille. Eli sovittu aika oli klo 6.10 yhdessa tienhaarassa hyvinkin lahella meidan majoitustiloja. Nooh olimma siina odottelemassa mut Abarahamia ei nay. Epailimme jo vahvasti jotta olemma vaarassa paikassa, mut aikamme odoteltuamme kylhan han sit lopulta holkkaili kohtaamispaikkaan. Kemboin mukaan se on hyvin normaalia, jotta A myohastyy kokoontumisista. Niin no: This is Africa...tunti sinne tanne.

Lahettiin latomaan ihan uuteen suuntaan ja menomatka olikin alamaki voittoista. Pojat kaantyivat hyvissa ajoin takasi kampille, mut me paineltiin A:n kanssa sille kevytta 15 km:n lenkkia. Mulle se ei todellakaan ollut kevytta. Alle 4 min/km mentiin pitkat patkat. Kyl sen viela alamakeen menee mut sit vastamakeen ja vastatuuleen alkoi jo ahdistamaan. Mut A kertoili hirveesti juttuja kokoajan, joten aika kului helkkarin nopeesti. Vaikkakin tuskakin kavi kylassa. Tallaista taa treenaaminen on taalla kevyt 15 muuttuu kovaksi 20 lenkiksi :) Mut onhan taalla jo lepailtykin ihan tarpeeksi.

Lepailysta tulikin mieleen jotta korvatulppien hankkimisen jalkeen meika on nukkunut joka yo vahintaan 9 tuntia. Ja paivaunet ku tempoo paalle, niin taa leirielamahan on yhta nukkumista.

Ainii, eilen Kemboi puhui jotta voitaisiin kayda vaikka laboratorio testeissa, ku toi multiongelmainen Hippo ei meinaa toeta sitten millaan. Taallahan laboratoriossa kaynti on helppoo kuin hengittaminen. Eli siis aamulenkin jalkeen suuntasimme paikalliseen laboratorioon, jossa otetiin verikoe ja paskanayte. Toi jalkimainen nayte tuottikin porukalla suurta vaivaa. Silla olemme kummiski paskoneet jo koko viikon kuin hullut, ja eihan se kukkokaan sitten loppupeleissa kaskien laula. Kummiski hirveen ahellyksen jalkeen sain purkin pohjalle vaadittavan maaran materiaalia. Todellakin oli ERINLAINEN laboratorio keikka. Ja kaikenlisaksi kohtuu kakkahuumorilla kyllastetty reissu. Kokonaisuudessa jai varsin myonteinen kuva...

Tunti meni odotellessa tuloksia, ja kyllahan sielta joiltain jotain jopa loytyikin. Meikalla on pieni tulehdus vatsassa ja antibiooteilla sita nyt hoidetaan. Luulenpa etta salmonella on aikaisemmin kaynyt ja nyt olisi poistumassa. Arvot ovat niin alhaalla ettei se enaa nay labroissa. En tiia?? Mut huomenna kulkee taas. Se on varmaan...