Tanaan vedettiin aamulla 10x1000 vedot maantiella. Eli verryttelyineen ja holkka palautuksineen tuli noin 20 km. Ei kulje niin ei kulje. Oli helkkarin tuskaista menoo. Vatsaa raastatoi jo 6 vedon jalkeen. Mieleen jolahti jotta olisi voinut vetaa muutaman vedon paskomispalautuksella, mut loppupeleissa ei sitten ollut ihan tarvetta. Tie oli himpun verran makinen ja noin 4 vedon kohdalla rupesi tuulemaankin. Sehan kay vedoissa sitten hermon paalle oikeesti.

Iltalenkiksi sitten olisi tarjolla 8-15 km. Niin saattaisin saada talle viikolle 180 km kokoon. Vahemmanhan taa on kuin suunnitelmissa, mut tehoja oon kummiskin tehnyt suht hyvin. Vaikkakin tehotreeni ei ole =vauhdikas treeni. Varmaan viela toi vatsatauti painaa ja korkee ilmanala pistaa omat vaikutuksensa vauhteihin. Niin ja iltamassa kaydaan pistaytymassa Abraham Mayon luona teella. Ku han on kutsunut meidat useesti kaymaan. Mielenkiinnolla kyl odotan, jotta nakee minkalaisessa majoituksessa paikalliset juoksija majailee...

MultiHippo lahtee illalla veivaamaan tonneja. Mut katsotaan liekko enaa treenin aikaan edes hengissa? Mut jos henki pihisee, niin saattaa Hipon vedot olla 10x1000 ka 4.30"3. Ainakin tallaista spegulointia ollaan kampilla harrastettu.

Tanaan on kampilla siivouspaiva ja ihmetella taytyy, kuinka meidan siivooja saa pesuainetta menemaan. Nimittain Hippo osti ekalla viikolla ja Pylvis toissaviikolla pyykinpesuainetta. Nyt se on jalleen loppunut. Pyykin pitaisi olla aivan HELVETIN puhdasta tai sitten meidan pesuaineilla pestaan puoli Eldoretia...SAATANA!!!

Vituttaa taas sen verran julmasti, jotta jatan speguloinnin tahan....