Elikkäs tätä blogi ideaa olen hautoutunut jo vuodesta 1999. Enhän mie silloin mistään blogeista tiennyt saati sit paljoakaan internetistä, mut silloin oli elämä kännisen nuorenmiehen kohellusta. Joten silloin oli mielessä, että näistä känni/naisseikkailuista voisi vaikka kirjoittaa kirjan(olsihan se varmaan ollut bastseller joo). Tietty mulla tää idea kariutui totaalisesti siihen, etten osaa kirjoittaa pätkääkään. Nooh nyt sit rohkaisin mieleni ja arvelin kopasta miltä tuntuu kirjoittaa ommaa blogia.

Enkä mie oikein tiiä mitä tänne kannattaa kirjoittaa. Mut kirjoitanpahan tulevaisuudessa ihan mitä mieleen jolahtaa. Saattaa olla, että tää innostus tyrehtyy ennenkuin olen pääsyt puusta pitkälle tai sit tästä tulee niin sairasta tekstiä, jotta puupää-miehet tulee piipaa-autolla ja nakkaavat hyvinpehmutettuun pyöreään huoneeseen. Aivan sama! silläkin riskillä kokeilen tätä.

Tämän päivän ohjelmassa oli moottoroitu marssi P-karjalasta suoraan Peräberberian sydämeen. Autossa oli rapiat 30 astetta lämmintä ja pikkaisen hiki karehti nahalla. Aamulla tietenkin hoidin aamulenkin joka oli 10.5 km ja aikaa meni jotain 47 min. Lenkillä oli todella väsynyt fiilinki, ku noi viikonlopun juoksukisat vielä painaa kropassa ja illalla sit menin valvomaan saakelin myöhään seuratessani potkupallon finaalia. Hasapepet menivät lopulta voittamaan rankkari-bingossa. Niin pahasti korpesi yöllä tää hasapepejen voitto, että nukkuMattikaan ei uskaltanut tulla kyläilemään. Tuntee varmaan mun tulisenluonnon sen verran hyvin toi Matti, että päätti omanturvallisuutensa nimissä jättää meidän kämpän välistä tänä yönä. Ja miehän en ole mikää potkupallo fani. Vain hasapepejen anti-fani. Nii-in soittelin Kamiksellekkin siinä autossa nysvätessä ja huomenna olisi sit tarkoitus lähteä Karhumäen tartanille vähän hikoilemaan. Varmaan vedetään jotain 1000m vetoja. Saa nähdä. Illalla olisi tarkoitus vetää reilu tunti kevyttä. Käynpähän samalla pällistelemässä virallisen esteen korkeutta. Tää on sitä menttaali harjoittelua enskuun 3000m esteitä varten. Tällästä tällä erää.