Toissailtana aloitin vetämään buranaa. Ajattelin sellasella 3x800mg vetää, noin 5-7 päivää. Ja sit kuulostella pitääkö lähtee lekurille. Eli suoraan varmaan kantsii sit saapastella yksityisellesektorille. Jos vaikka työterveyshoitoon meen, niin sieltähän ne heittäävät saman burana kuurin mulle uudestaan. Tämän itsehoidon lisäksi olen vielä hölvännyt ketorin voidetta suoraan kipukohtaan. Ainakin nyt tuntuu, jotta toi burana vie hieman kipua. Eilen illalla nukkumaan mennessä heilautin satsin buranaa naamariin, niin aamulla kävellessä ei huomannut yhtään kipua. Tätä buranakuuria ei passaa kovin pitkään pitää ja kannattaa lopettaa hyvissä ajoin ennen kisaa. Saattaa nimittäin käydä aika reippaasti vatsan päälle tälläinen hevoskuuri. Pitää nyt ottaa varovasti muutama päivä -siis treenauksen kannalta. Ja katella rupeeko se kipu vähenee oikeesti vai ei.

Aamulla kävin heittämässä lenkin 8.5 km. Keli oli mukava. Aurinko paistoi, ja silti ei ollut läkähdyttävän kuuma. Kesä alkaakin olla keliesä puolesta kohta pidetty. On se syksykin niin kaunista aikaa, jotta ihan mukavaa vaihtelua sekin.

Iltaharjoituksia en olekkaan tuumaillut, mut jotain varmaan pitäs tehdä. Tuntuu niin vitun typerältä himmailla etanavauhtia menemään tiestöllä. Mut paikoilleenkaan ei viittisi jäädä. Katellaan nyt.