Joo tänään sit piti ottaa sairaspäivä. Sellaisen vittumaisen flunssan raapasi päälle. Kurkku kipee ja räkä lentää. Eilisen päivän otin levon kannalta ja tämän päivän otan kanssa. Huomenna ehkä käyn jo pikkaisen hölkkäämässä jos olotila vain sen sallii. Muuten otan tän viikon keveesti. Ei jaksa eikä viiti ruveta vielä suunnittelemaan mitään kovaa treeni hommaa. Vaikka yleensä tyylilleni uskollisena pitäisi lähtee vähän kroppaa rankasee radalle. Mut miusta on varmaan tullut vanha ja pullamössö...

Muutenkin on varsin raasu olo. Vituttaa ihan kympillä, jalat on tönkkönä, flunssa vaivaa, vatsa on kipee ja sekasin. Vielä ku olisi krapula ja kuppa päällä niin sit ois täydellistä SAATANA.

Lauantain juoksua on tullut spekuloitua ihan helvetisti, mut mitään järkevää syytä en tollaiseen paskaan suoritukseen löydä. Toivotaan vain että tää oli monen yhteensattuman summa. Ensiksikin yksi liian kova treeni liian lähellä maratonia. Ja sit vatsa ongelma, joka toivottavasti johtui siitä energiajuomasta. Muuta järkeen käypää selitystä en keksi. Mut totuushan on se, etten perkele ollut tarpeeksi kova äijä juoksemaan kovaa. Vituttaaaaaa!!!