Juu eilen illalla kävin sit himmailemassa menemään tuolla Vuoksen varrella, ja kiertelin vähän ekstraa. Matkaa tuli mittariin 14.5-15km, kuten jo kommenteissa mainitsinki. Tän himmailu operaation jälkeen vääntäydyin pyörän huolto hommiin. Ku ei sitä emännän vittuilua kovin montaa päivää jaksa kuunnella.

Elikkäs tulevaisuuden maratonhirmu Teme "eka mara HCM 2006" Jäpikäs on vanhan konkari noiden pyöränhuolto hommien kanssa. Päästelin renkaan irti ja menimme Temen pajalle. Eihän siinä menny kuin kotvanen niin Teme oli renkaan saanut jo oikeamaan. Pitää vaan tietää mitä pinnaa kiristetään ja mitä löysätään, nii vanne vääntyy helposti takas oikeeseen olomuotoon. Mulla olisi varmaa kulunut viikko ja silti vanne olisi vengottanut jonnekkin suuntaan. Mullahan ei tunnetusti kiristy kuin yksipinna -nimittäin päässä. Ei muuta kuin rengas paikalleen ja testaamaan. Toimii!! Ja emäntä voi suosiolla lopettaa vittuilun, siihen saakka kunnes löytää taas uutta aihetta.

Aamulla klo 5 taas singahin lenkille. Hetkuttelin menemään perinteisen Vuoksen lenkin. Jalat ovat kyl hieman velton oloiset. Mut täähän on ihan normaalia ennen maratonia. Ku jokaista vaivaa tulee kuulosteltua ns tarkemmalla korvalla. Mut jatkanpa vaikka täs työntekoo välillä -eikun siis työnteon näyttelemistä =)