Elikkäs päivähän alkoi näillä normaaleilla lenkki rutiineilla ja aamupaloilla jne jne. Sit rupesin valmistautuu illan kärrinveto-projektiin. Eli tarkoitushan oli lähtee Juvalle vetämään/työntämään sellaista ravihevosten suht painavaa treenikärryä. No mie pakkailin reppua. Ja rupesin ettimään juuri ostamiani juomapulloja. Nää juomapullot ovat kyl sit vimosen päälle HIFISTELY vehkeitä. Ainakin tälläisen nihilisti sairvartelijan mielestä. Nimittäin nää pullot makso SAAKELI 10 egee per/kpl. Ja mun mielestä se on aika kova hinta tollaiselle muoviputelille.

Mie ku hommasin ne putelit pari päivää sitten, niin emäntä tietty kyseli jotta ne vanhat öklöttövän näköiset euronputelit joutaa varmaan roskiin. No kyllähän ne mun mielestä joutaavatki. Ei nimittäin enää napostele pätkääkään juoda PVC:lle tai jollekkin muulle muovimyrkylle maistuvaa nestettä. Niin rupesin sit niitä pullojani täyttelemään, ja enpä sit löytänyt niihin korkkeja. Olivat sellaiset superHIFI korkit joita ei tartte aukaista eikä sulkee ollenkaan. Vaan toimiivat ihan automaattisesti. Elikkäs Nikke Nakkerttonin päättelykyvyn omaavana henkilönä, tietty arvasin että emäntä on pistänyt ne korkit roskiin niiden vanhojen pullojen ja niiden korkkien kanssa.  No sinne palo sit pari kymmenta euroo...Meinasi nimittäin hermot mennä.

No sit lähettiin sinne Juvalle. Roijjattiin se saakutin kärri melkosta ison mäen päälle. Sen jälkeen ruvettiin verrytelee. No heti Marko huomasi jalassaan jotain omituista kipuu. Perhana punkkihan siihen oli iskenyt hampaasa. Elikkäs Markolle tuli terveyskeskus reissu. Mie ja Mika jatkettiin verryttelyy. Vedettiin jotain 9-10 km kevyttä. Ja ku Markoo ei kuulunut takas, niin arveltiin tehdä kovat treenit ilman häntä. Ei muuta kuin satakilonen äijä istumaan kärriin. Sit mie tartuin aisoista elikkäs vetämään ja Mika työntämään. Siinä rinnettä nousimme ja laskimme aikamme. Otti muuten hapotuksen päälle ihan helevetin nopeesti. Oikeen kunnolla ku jyrkkään mäkeen ku repi menemään. Ja sit ku mäki loiveni ja vauhti rupesi taas kiihtymään niin meinasin kaatuu nokalleni. Sen verran jäykältä meno maistui. Markokin ehti vähän kokeilee sitä työntö hommaa vaikka oli saanut 2 päivän liikuntakiellon.

No treenien jälkeen sit verryttelyt sekä kamojen vaihto. Sit takas PeräBerberiaan. Jalat oli melko väsyneen makuiset tän treenin jälkeen. Ei kyl ollut mitään järkee vetää jalkoja noin tiukille maratonin jälkeen, mut ei mun luonteelle oikein sovi kattoo vain ku muut treenaa.

Tänään mennään sit SUOMI-ruotsi maaotteluun. Elikkäs seuraavan kerran kirjoittelen sit sunnuntaina, jos on jotain kirjoitettavaa.