Eilinen ilta olikin sit todella mukava. Kävin Pasilla taas hierotuttamassa ja jalat pitäsi olla lihaksiston puolesta ihan OK kuosissa. Sen jälkeen rupesin keskittymään illan 3000 m ej finaaliin. Tää oli sellaista must see tavaraa, koska olin niin paljon ja pitkään jeesustellut Jukka Keskisalon mitalli mahdollisuuksia.

Jännitti ihan perhanasti kattoo...kesken kisan kolleega soitteli tuhanen seipäässä kysellen maratonin maailman ennätystä ja paljonko se tekee coopperissa!! Siis todella tärkeetä asiaa...ei paljon napostellut jäädä jaarittelemaan. Sitä viimeistä runttausta katellessa huusin äänihuulet niin hapoille, etten varmaan ikinä ole huutanut samalla viisiin. Silmiin kirposi melekein kyynel ja pala nousi kurkkuun, ku Jukka ylitti maaliviivan voittajana. Siis aivan käsittämätön fiilis. Tälläisiä fiiliksiä harvoin saa, varsinki jos ei itse osallistu kisaan. Siis pelkästään katsomalla fiilikset oli katossa. Onhan Jukka ollut yksi  idoleista jo Pariisin MM kisoista saakka. Ja kieltämättä suurimmista idoleistani...heti Kamiksen jälkeen...

Toi mitalli meni kyl oikeelle miehelle, kuin oikeelle miehelle mitalli voi mennä. Sitä motivaation ja lahjakkuuden määrää voi vain ihmetellä, mitä urhielijalle on suotu. Ensiksi on suurlupaus ja sit meinaa loukkaantumiset sotkea kaikki suunnitelmat, mut silti kovalla työllä saa taas juoksemisen näyttämään helpolle. Hieno mies. Tätä hehkutusta voisin jatkaa vaikka loputtomiin, mut kyllä kaikki jotka tätäkin lukee varmasti tietävät kyllä mitä tarkoitan. Ilta menikin sit kavereiden kanssa puhelimessa -juoksua spekuloidessa. En kyl kovin järkevää juttua pystynyt heittämään, olin niin vitun onnellinen.

Lonkka taas vähän vihottelee, ku eilen väännin sen kovan treenin. Mut sekään ei enää vituta niin älyttömästi, ku Jukka Keskisalo ja Suomi sai EM kultaa kestävyysjuoksusta. Varaan kummiskin ajan poppamieheltä maanantai illaksi. Saa pistää mun nivelet kohdalleen. 

Aamulla on tietty taas hetkuteltu menemään aamuhimmailun merkeissä. Ja samaa linjaa aion pitää HCM:lle saakka. Paitti keskiviikkona käyn vetämässä radalla 3 tai 4x1000 pikkaisen maratonvauhtia lujempaa.