Aamulla kävin heittämässä keveen lenkin ja tietty napostelin puurot äsken naamariin. Ja nyt on mahdollista muutama tunti wilveillä(eli nörttäillä). Puolen päivän jälkeen pitääki sit lähtee hierontaan. Nyt pitää ottaa sellainen kevyt hieronta, ettei lihakset sit oo hirveen löysinä Joutsenossa. Vaikka sehän kyl on murheista pienin...Mut tehdään ne asiat hyvin mitkä voidaan. Ja niille mille ei mitään mahda, niin turhaa niistä enää kitistä.

Nyt olisi taas hillitön motivaatio ruveta treenaamaan kovaa. Kun Joutsenon saan hoidettua, ja siitä toivun...eli taidan pitää 2 viikkoo "lomaa". Sit alkaa taas hillitön peruskestävyyden hankinta. Loppukesästä nimittäin jo pikkaisen kyseli motivaation päälle, ku oli hillittömän kuumaa. Ja silti treenasin aivan saatanan kovaa sekä määrällisesti paljon. Nyt ku on viileemmät ilmat niin kylhän tuolla olisi hauskaa viipottaa menemään. Elikkäs eipä tartte enää huudella motivaation perään...Ja se on hyvä juttu!!

Illalla pitää mennä hommiin. Eli yövuoroa puskee. Tää on melko jännä juttu. Nimittäin mulla on yövuoroja normaalisti noin 1krt/kk. Mut aina joka helvetin kerta, se yövuoro pitää olla maraton viikolla. Mie en käsitä...Toinen hieno juttu on se. Jos pyydän normaalisti vapaaksi lauantaita, niin vapaaksi tulee lauantai ja sunnuntai-->kostoksi, että et saa sunnuntailisiä(100%). Mut jos pyydän vapaaksi lauantaita ja kirjoitan pyyntöön: "lauantaina maraton mieluusti ei sunnuntaina ainakaan aamuvuoroa". Niin kyllähän ne perhana sit laittavat vähintään iltavuoron. Onhan se kiva marssia hommissa kankeilla jaloilla ja vitullisessa krapulassa. Vähän sekavaa tekstiä, mut niinpä se on kirjoittajakin...