On tainnut tällä osastolla olla hieman hiljaisempaa...Elikkäs keveesti olen urheilunpuolella mennyt. Aamulla kävin heittämässä 5 km kevyttä ja illalla lähen vetämään muutaman reipaamman setin.

Töissäkään ei oikeen erikoista tapahdu. Ainut mainihtemisen arvoinen juttu oli se, ku laitoin ääspostia meidän uusista tehtävistä(ihan kevyttä kenttä-kritiikkiä). Ja sain muutaman nappikaulan jopa tuohtumaan. Laittoipa yksikin läski-vemppa palautetta ja rivienvälistä voi lukee, jotta mie olen tyhmin/heikkohermoisin sotilas ketä maa päälläänsä kantaa. Enpä jäänyt kummiskaan tuleen makaamaan, vaan suuntasin tulta kohti bunkerin suu-aukkoja. Eli vastailinhan tietty samalla mitalla takasi. Mut tää läski-vempula on sen verran yks'oikoonen kaveri. Etteiipä se raasu varmaan tajuu, jotta sille vittuillaan. Sainpahan ainakin työaikaa kulumaan tehokkaasti. Ja  jopa viihdyinkin hetkittäin, nimittäin sopivia sanamuotoja hioessani. Riittäköön tää luuserimainen tilitys tältä erää.

Saatanpa muutaman voiton kaljankin iltamassa heilauttaa naamariin Mut vain muutaman, sillä huomen- aamulla lähen pällistelemään kämppää. Ja ajokunnossa pitää olla jo kukon laulun aikaan.