Joo treeniä on taas veivattu, mut nyt taitaa flunssalla puskee. Eilen aamusella tuntui pikkaisen kurkkukipuu ja nyt tuntemus vähän voimistuu. Kuumetta ei oo nostanut eikä tarviisi nostaakaan. Katellaan nyt tilannetta ja sen etenemistä.

Iltavuoroon pitäsi tempautua. Se kyl korpee kohtuullisen reippaasti, mut enää muutama vuoro hommia ja sit lähen kuukaudeksi lomille...haa haa!! Voi armoton sitä treenauksen määrää, mitä meikäpoika latoo sitten menemään.

Kävinpä eilen vähän shoppailemassakin. Elikkäs ku iski hillitön INNO sisustusfiilinki niskaan. Joten ihteesähän pitää ruveta toteuttamaan. Pikkaisen nolona täytyy tunnustaa, jotta jopa mullekkin tulee tollaisii herkkiä hetkiä. Eli sohvan ostin ja vierashuoneeseen sängyn. Toi sohvan osto olikin ehkä pikkainen vikatikki. Ku yhessä ryöstöputiikissa kattelin sohvia tai enimmäkseenkin makoilin niillä. Myyjähän siihen tulikin auttamaan niin perhanan lipeenä. Siinä röhnötin varmaan koko putiikin suurimmalla sohvadivaanilla ja tunnostelin mitäs mieltä mun armoitettu perseeni on kyseisestä luomuksesta. No helkkarin myyjävosu ehotteli olohuoneen mittailemista, jotta mahtaako siinä tarpeeksi tilloo kyseiselle luomukselle. Meikäpoikahan reteenä oli sitä mieltä; "että tilloo on niin perkeleesti eikö muka tästä putiikista löydy suurempaa sohvaa?" Joten hetken mielijohteesta sit sen sohvan menin tilaamaan.

Kotona kummiski mieltäni kaiherteli olohuoneen koko. Mittanauhan kanssa aikani tuvassa pyörittyäni hokasin, jotta olohuone taitaa käydä asteen verran naftiksi. Perhana soikoon. Pitää varmaan lykätä se sohva olohuoneen seinää vasten pystyyn. Onpahan sitten ainaskii omaperäisesti sisustettu kämppä?! Vai häh?

Eilen tein ap 11km, ip 27 km ja tänään ap 7.5km+koordinointi/tekniikka+ 7.5km, ip ?

ForrestG:n INNO nurkkaus päättää raporttinsa tähän.