Eilen tempasin pari lenkkia eli aamulla 12km keveesti ja illalla 10 ja paalle koordinaatio haroilya. Toi myohempi lenkki sattuikin sitten sopivasti juuri koulunloppumis aikaan. Oli nimittain sykkeet ihan tapissaan ku sellaiset vaahtosammuttimen kokoiset hasapepen-taimet ilkuivat ja vittuilivat swahilin-kielella mulle pain nakoo. Saakuta ku osaisin swahilia nii oisin vahan antanut verbaali hyvailyy.

Tanaan on jo pikkaisen helpompaa juosta, ku ei ahdista niin paljoa kuin aikaisemmilla lenkeilla. Silti normaali tilaan on piiiitkaaaa maaatkaa. Eli keveesti hetkutellaan menemaan. Tanaan oli maaraa jo vahan reilummin. Ja muutaman nopeus vedon tein makeen...

Muutenhan taalla olo on niinkuin treenileirilla pitaa ollakkin. Elikkas askeettista. Eipahan ainakaan tule mieleen jattaa yhtaan lenkkeily mahdollisuutta kayttamatta. Ku siella palaa niin mukavasti aikaa...nimittain raahautuessa 6 minsan kilsavauhtia.

Pylvanaisen Pertilla kavi paska saka ku sen laukku jai Amsterdamiin ja tuli muutaman paivan myohassa. Pitaa vain ihmetella miehen hermoja. Siis ne on rautaset lehman hermot. Itella olisi palannut NIIN pahasti pohjaan, jotta olisin kyl harkinnut vakavasti kotimatkaa jo Nairobin kentalla...Laukku tuli kummiskin tanaan ja Perttikin paasee vaihtamaan kamppeita. Hyva niin, silla asustelemme samassa huoneessa =)

Taalla elohan on muuten todella halpaa. Ravintolassa syominen maksaa noin 1-3 euroo kaikilla herkuilla. Ugalia olen natustellu kurkusta alas. Ku kuuleman mukaan se on niin PERKELEEN terveellista. Maistuu lahinna mummonmuusijauhoista tehdylle muusille joka pistetaan poydalle kuivumaan 3-5 paivaksi. Eli nami nami...

Ai nii saa taalla kyl rahaa palamaankin. Varsinkin kaupassa. Nimittain kavin yk's kaunis paiva ruokaostoksilla. Miehan kaupassa mitaan hintoja ruvennut kattomaan vaan laiskin ja maiskin ostokset koriin. Hinta oli mielestani hieman kohtuuton. No kassakuittia tarkemmin selailtua hokasin jotta mun maidot olivat niin PERKELEEN orgaanisesti kasvatettua soijamaitoa, jotta litra hinta oli jotain 3-4 euroo. Perkele etta korpesi ja railakkaasti. Eihan Suomesta MISTAAN saa niin kallista maitoo. Eihan?!

ForrestG paattaa raporttinsa Eldoretista tahan ja rupee raahautumaan kohti majoitustiloja...