Kyl sitä aamulla on taasen ollut mukamas nii vitun TYYTYVÄINEN. Nyt temmoin melkeen 3 tuntii unta kuulaan nii rupeepa todellisuus hiipimään tajuntaa, eli suomeksi sanottuna pää rupee toimii normaalisti, sikäli mikäli meikän kuuppa VOI toimia normaalisti. Tässä kelailin edellisiä tekstejä, ja rupesin tuumimaan jotta mikä VITUN mr SEESTEISYYS musta on tullu? Olenko temponut vetoja ja kisoja liian kovassa happivelassa ja pää pehmentynyt lopullisesti HELVETTI? Eihän tollaista paska suoritusta voi mitenkään eikä missään olosuhteissa pitää tyydyttävänä.

"Eihän tosta reissusta voi olla hirveän huonolla tuulella", "Tavoitteet tuli saavutettua PISTE" ja "Tyytyväinen pitää olla" : Ei SAATANA!!! tollaista paskaa tulee oikeesti päästeltyä sormenpäistä. Nyt meikä lähtee kyl rankasulenkille ja yritän opetella kirjoittamaan jotain OIKEESTI järkevää eikä mitään VELLIPERSEEN sepustuksia -KORPEAA!!!

Taidan SAATANA kohta lopettaa tän blogin pidon kokonaan, ku tajusin miten SAIRAITA sekä LUUSERIMAISIA ajatuksia voikaan päässä väliin pyöriä.