Aamulla kävin hölkkäilemässä 11 km ja muutaman napakan vedonkin tein. Herkkyys ei ole nyt millään tolalla ja juokseminen on melkoisen "jämäkkää". Mitään järkevää syytä en tähän keksi, mut eletään sit näin, koska pakko on.

Lenkin jälkeen temmoin pikkuisen keskivartalojumpaa, pikaisen suihkun ja läiskin aamiaisen naamariin. Hieronnassakin piipahdin ja siellä vedettiin lihoja irti toisistaan. Olipaha jonkun verran lihaksisto tukossa. Mulla hyvin harvoin on mitään ongelmia ollut lihaksiston kanssa, mut nyt niitä tuntuisi olevan enemmän kuin omiksi tarpeiksi. Jumituksesta huolimatta otin suht kevyesti hieronnan, sillä ei passaa nyt hirveesti riskeerata, jos paikat on jumissa, niin ne on jumissa.

Jumitus ei ainakaan harjoittelun kuormittavuudesta johdu SAATANA. Hartioita revittiin vähän kovemmalla kouralla, että edes vähän henki rupeaisi pihisemään. Tänä vuonnahan hartiatkin ovat olleet niin läjässä, ettei keuhkotkaat ole meinanneet toimia. Saas nyt nähdä rupeeko ilma kulkemaan vai ei.

Eipähän tänne mitään erikoisempaa kuulu. VITUTUS on tapissaan, ku juoksu ei kulje huonostikkaa, mut eipähän se koskaan erikoisen hyvinkään ole kulkenut PERKELE.