Tää päivä ei ollut oikeen mun makuun PERKELE. Aamulla kävin hölköttelemässä tosi keveetä 8 km ja tempaisin pari avausta sekaan. Jalat nuutuneet, vatsa tuntui olevan HELVETIN sekaisin, nilkassa joku hermo pinteessä ja SAATANALLINEN siitepölyn paljous on rouhinut mun keuhkot aivan karrelle. Vaikkakin nyt vettä on tullut ihan sopimoileen, mut kerran karrella aina karrella.

Kummiskin tänään tarkoitus oli startata Marskin kisoissa 800m:lle, ja pitihän sinne sit lähtee. Terolle kyl sanoin, etten välttämättä starttaa, jos pikkuisenkaan tuntuu verryttelyssä olo heikolle. Tero tuli hakee sovittuna aikana ja ajeltiin Kimpisen kentälle. Kentällä tuuli aivan HELVETISTI, eikä +5 asteen lämpökään hirveesti hieronut mun lihaksistoa. Vedin verryttelyt keveesti ja tuntuma on PASKIN mitä koskaan on ollut ennen kisaa SAATANA. No päätän kummiskin startata, ku oon jopa kisapaikalle saanut ihteni raahattua.

9min ennen ohjemassa olevaa starttiaikaa vähennän muutaman paidan pukuhuoneessa ja tempaisen piikkarit jalkaan. Nappaan ohkaisen verkkatakin niskaan ja lähden odottelemaan starttia. Eipähän suunnitelmat menekkään kuin on luvattu, sillä starttin aika venyy ja venyy. Jotain 25 min luvattua aikaa myöhässä päästään juoksemaan. Lihaksisto on jäähtynyt HELVETIN kylmäksi, mut niin se on varmasti kaikilla. Muutenkin jalat on jo soseena piikkareillä hölkyttelyyn, sillä eihän mun koivet kestä tätä PASKAA ruhoo kannatella.

Startista ruvetaan latomaan, ja HETI huomaan ettei tänään lähdetäkkään kuin telkkä sieltä SAATANAN pöntöstä. Enemminkin sellainen kuminauhamainen kiihdytys. Eka sata metriä juostu, Tero juoksee 5 radalla mie 6 radalla. Yritän lähtee kouhauttamaan sisäradalle, mut meillä ei Teron kanssa olekkaan yhteneväiset suunnitelmat. Vähän meinaillaan törmäillä, mut lopulta Terppakin tajuaa vaihtaa oikeelle radalle. Tässä vaiheessa ekana painaa Partanen, toisena Määttä, kolmantena Astikainen, sit Tero ja meikä peesaa Teroa. Kolme ekaa lentävät HELVETIN kovaa karkuun, ja itsellä lentoa tuntuu löytyvän vain villeimmissä haaveissa.

300m kohdalla kyllästyn peesaamaan Teroa ja veivaan ohitse. Yritän vähän muuttaa rytmiä, josko saisi edellä menevät kiinni vaikka olenkin aivan HELVETISTI jäljessä. Kierros täyteen jotain 62 sekkaan. Takasuoralla kiihdytän vähän vauhtia ja varvaan Astikaisen. 600m kohdalla en vielä hirveä ottaa maksimeja irti, mut vähän lisään pökköä pesään. Oudosti tuntuu hartiat ja hauikset hapottavan, mut jaloissa ei suurempia ongelmia. Noin 60 metriä ennen maalia ohitan Määtän. Vielä tuntuisi olevan voimia reisissä, mut en vain saa niitä mitenkään käyttöön. Toisena maaliin, enkä oo YHTÄÄN tyytyväinen tähän limboamiseen -ihan PASKA juoksu. Jalat eivät suostuneet juoksemaan niin kovaa kuin olisin halunnut. Mut välistä näinkin PERKELE...