Tänään taas perusjunnausta koko päivän mitalla. Aamulla herätys klo 7 armottomaan kusihätään, pikaisen wc-reissun ryydyttämänä päätin ottaa vielä pikku nokoset. Siinä kymmenen kanturoissa aseella itseäni uhaten jaksoin raahautua vedenkeittimelle, ja sillähän tirautin oikeen aromikkaan pikakahvin.

Mikrolla nasautin sellaisen urheilijan kevyen ja terveellisen aamiaisen mm kanamunia, uunilenkkiä ja vähän pekonia. Ihan perinteistä Kamis-dieetin ainesosia, vielä ku olisin napannut puolikiloa ranskalaisia ja majoneesia, niin olisi ollut täydellistä. Niitä en vain kehdannut laittaa, sillä pakasteranskalaiset mikrossa eivät ole mitenkään reteen makusta safkaa, ainakaan mun mielestä. Ja makuasioistahan ei voi KUIN kinastella SAATANA.

Tovin maltoin netissä surfata, mut pikaisesti mun lähes rajattoman keston omaava pinna katkesi ja läksin lätkyttelemään tiestölle. Tarkoituksena oli veivailla tosi hiljaa vähän pitempää lenkkiä.

Mäkkärin kohdalla satuin törmäämään PeräBerberian toiseen suureen (fyysisesti) salaharjoittelijaan. Oli kuulemma ahdistamassa Vuoksenlenkkiä tiukkaakin tiukemmin ja olisi tarvinnut hieman vetoapuja. Meikähän arvelin, jotta keveesti joudan kait lätkyttämään yhden vitosen mukanakin. Läiskittiin me läskit sellaista 4:20 kiihdyttäen 4:00 kanturaan. Hyvin tuntui SUUREN salaharjoittelijan hengityksen päälle käyvän loppurutistus. Kyllähän keuhkot varmasti ovat kovilla, ku pistetään sellainen läjä laardia vyörymään 4minsan vauhtia.

Salaharjoittelijan treenin lopuksi läksin vielä jatkamaan omaa lenkkiä 21km:ä loppuun.

Kyllähän taas VITUTTAA sen verran ramakasti, ettei muu kiinnosta kuin ensi viikon rokki-meininki SAATANA.