Aamusella oli anti-paras mahdolinen herätys, nimittäin Kamis soitteli HELVETIN tohkeissaan nuuskamarkkinoiden kuraisuudesta, ja kuinka meinaa ruveta hommailee tavaraa jostain huitsinvitusta. Munhan piti ruveta antamaan HETI kärkeen asiantuntijalausuntoja kesken parhaimman eroottisen trillerin, vallankin ku sattui samaan uneen vielä Megan Fox ja Angelina Jolie PERKELE. Saa nyt sitten nähdä kuinka PeräBerberian nuuskatilanne rupee korjaantumaan, mut ainakaan ei  asiantuntialausunnoista jää kiinni SAATANA.

Tästä kusisesta herätyksestä VITTUUNTUNEENA kasasin romuluisen ruhoni kahvikupposen ääreen ja rupesin miettimään lenkille lähtöö. Kävin tepsuttelemassa vajaan kympin, samalla poikkesin salilla vähän rautoja kilkuttelemassa. Kotona perinteeksi muodostunut smetana-, majoneesi-, kanamuna-, pekoni-, puuroaamiainen.

Nappasin pikkuiset päikkärit sillä toivolla, että Megan ja Angelian tulisivat uudestaan kyläilemaan, mut ihan turhaa kaikki tyynni.

Lihaksisto on hieman jumisen oloinen aamuisesta raudan väännöstä, mut siitäkin huolimatta kohkasin Manu-miehen kaveriksi iltalenkille. Tarkoituksena olisi mättää 15-18km perusmättöä.

PS sikäli jollain on pakastimessa jäänyt varastoon ruskeaa kultaa, niin toivoisin lahjoitusta PeräBerberian läskeimmälle kaljaa kurlaavalle maratoonarille. Kamis on jo muutenkin HELVETIN rassaava tyyppi, niin arvatkaapa minkälainen siitä tulee ku nuuskat on loppu PERKELE!!