Aamulla kello soitti herätyksen merkiksi, että pitäsi lähtee tiestölle, ja tämä tapahtui tasan liian aikaiseen. En kummiskaan jäänyt tuleen makamaan, vaan käskytin läskiä ruhoani tiukasti juoksuvermeiden äärelle. Kasailin ryijyt sekä rytkyt niskaan ja lähdin taaplaamaan tiestölle.

Olen sen vertaa pakkomielteinen heppu, että yleensä kellotan kuinka kauan mulla menee herätyskellon piippauksesta ensimmäiseen juoksuaskeleeseen. Yleensä siihen menee 10 minsaa, jos selviää alle 9 minsan, niin olen ollut HELVETIN nopee, sikäli yli 10minsaa niin tajuttoman hidas ja kankea. Tänä aamuna mulla meni 19 minsaa. Tämä SAATANAN surkea suoritus menee meikäläisen arvosteluasteikon ulkopuolelle aivan käsittämättömänä vätystelynä. Melkein aamusella käskytin itseä pettyneenä: "kymmenen saa suorittaa", siinä vaiheessa ku kellotuksen totuus paljastui.

Latasin perinteisen keveen aamusession, suihkuttelin ja rupesin odottelemaan aamiaista. Päivän kuuhoilin, jos jonkinnäköistä touhuilua, mut nehän on taas sarjassamme huippusalaista, joten niistä en käy tän enempää hiiskumaan.

Iltamassa lähdin lätkyttelemään tiestölle ja tarkoituksena oli samalla reissulla poiketa salille piriformista rassaamaan. Perillä teinkin tyttömäisiä suoritteita varsin monella separaattorilla. Raudan nöyryytystreenin loppupuolella jotain häkkyrää vääntäessä tunsin taas tutun muljahduksen syvämmessä PERKELE. Rytmithän kajahti tosi makoisasti sekaisi ja niitä joutui tasoittelemaan keveellä pötköttelyllä. Eipähän pumpun tempo suostunut makoilusta huolimatta oikeen tasaantumaan, enkä miekään suostunut lopettamaan treeniä kesken. Vääntelin sitten loput separaattorit nöyräksi melko hapokkaalla fiiliksellä. Tiedättehän ku rytmit on reteesti sekaisin, niin karkeesti 20-30% tehoista leikkaantuu pois.

Kasasin rytkyt uudelleen niskaan ja läksin lätkyttelemään lyhintä reittiä kotiin. Kotona maatessakin vielä sykkeet nakuttelivat helposti siinä aerobisella kynnyksellä ja fiilis innosta napissaan ja tapissaan. Saas nyt nähdä kuinka tää olo rupee iltaa kohden korjaantumaan SAATANA.

Ihmettelette KYRVÄT vielä miksi mua välistä VITUTTAA reteesti?! Tässäpä teille syy  -olenhan Pohjois-Karjalan prihoja.