Sikäli olisin eilen viittinyt jotain taratella, niin nyt voisin kirjoittaa malliin; vissiinkin ensimmäinen kerta tän blogin historiassa, että olen jaksanut kirjoitella tekemisistäni päivittäin kokonaisen kuukauden ajan.

VITTUILLESSANI en viittinyt eilen mitään kirjoittaa, niin voinpahan sitten käyttää vielä joskus tulevaisuudessa tätä samaa aihetta uudestaan. Kaikkihan tietävät jo kuukautiskierronkalibrointi wunderbaumin ajoilta, jotta olen melkoinen viherpiipero sekä sen, että kierrätys on erittäin lähellä sydäntäni. Joten tietystihän haluan kierrättää myös juttujani uudestaan ja uudestaan. Sinänsä tarinoiden kierrätyksen teen VITTUILLESSANI, toisekseen olen niin pirun laiska, sekä yksikertaisesti niin aneemisen köyhällä mielikuvituksella varustettu, etten vain keksi mitään uutta.

Jotkut muuthan kierrättävät toisten jutuista modifioituja tarinoita. Miehän taas oon sen vertaa KYRPÄ etten jaksa muiden jutuista vääntää, vaan kertailen sekä uudestaan lämmitän omia vanhoja tarinoitani. Kertaus on opintojen jne plaa plaah...

Kamiksen tekemisistä ei ole tullut kerrottua halastua sanaa ainakaan moneen viikkoon (melko tyhmästi kirjoitettu, mut en PERKELE viiti korjata). Olihan mulla viime viikolla mielessä, mut tärkeysjärjestyksessä Kamiksen tekemiset ovat siellä pahnan pohjimmaisena, joten unohtui asia tyystin.

Nyt olen kuullut luotettavilta tahoilta, elikkäs turuilta ja toreilta sellaista huhua, että Imatran pissispoikien (vai mikä se seura oli?) ykkösnyrkki on alkanut hioa kuntoaan kohden Jukolan viestin lyhintä osuutta. Kamis oli käynyt jo neljänä perättäisenä päivänä lenkillä, ja on haalinut kokoon laadukkaita kilometrejä melkeistä 30 kappaletta.

Tarina kertoo, että Kamiksen vauhtikin oli kovimmissa rypistyksissä ollut jotain aivan huimavaa, eli hyvin lähelle oli (melkeistä ainakin) päässyt jonkun myötätuuli alamäki kilometrin 5:10 vauhtia. Tämän hillittömän kauhistuttavan hurjastelun jälkeen, kuulemma seuraavat päivä olisivat pyhitetty vaahtopääkävelylle. Tämä vaahtopää toimenpide vain sen takia ettei kuntohuippu nasahtaisi heti huhtikuu lopulle, kuten kävi surullisen kuuluisana vuonna 2006.

Aamulla kävin 8k keveetä, puolenpäivän tienoolla veivaan 21k kiihtyvää, illasta en vielä tiedä. Jalat puntin väännöstä hieman soseena, mut eipä vaikuta palkkapäivään.