PERKELE ku mua on taas VITUTTANUT PITUTATTANUT Kreikan meri, meri Kreikan. Joka SAATANAN tuutista tulee Kreikan talousongelmista, mellakoista ja siitä HELVETIN Kreikan merestä.

Sinänsä mulle on yksi lysti koko Kreikka ja sen talousahdingot. Mut justiinsa rupesin toissapäivänä kelaamaan pelaamaan, että mitenkähän tää suuri ja mahtava EUvostoliitto suhtautuisi, jos Suomipojat lykkäisivät 400 miljardia piljardia taivaan tuuliin huuliin. Varmaanhan Kreikan meren HasaPepet nasauttaisivat pasauttaisivat heti ekalla postilennolla pennolla meikäläisille sen reilun 100 miljardia ensi hätään, että meikäläinen peikäläinen pääsisi eläkkeelle vallan pikaisiin puoliin huoliin.

Ja VITUT, ihan omineen olisimme täällä lirissämme SAATANA. EUvostoliitosta tulisi muuta kuin nootti, jotta saimaannorpat on huonosti suojeltu. Kuulemma perunapeltojen salaojitukset ovat 15 senttiä liian pinnassa ja Vähä-ypäjän torilla on huhujen mukaan myyty liian käyrä kurkku PERKELE. Sittenhän myö vallan KUSESSA olisimma. Munhan ei pitänyt näihin asioihin ikinä tarttua, mut sattuu vaan taas VITUTTAMAAN.

Mie tästä lähden en äänestä ketään muuta kuin Perussuomalaisia hamaan loppuun saakka SAATANA. Vaikka sitten äänestäisin kirkollisvaaleissa, niin siitä huolimatta narautan Soinin tai Halla-ahon nimen lappuun.

Yön raadoin töissä, joten päivällä kooman parantelua keveen 25km merkeissä. Yllättäen meno ei ollut HERKKÄÄ.