Eipä ole kävijöitä ei, siis täälläkään. Keväällä raviittiin siinä reilun 400 kyttääjän tahdilla päivässä, ja nyt hiipii jossain 350 itseensä kyllästyneen idiootin päivätahtia. Sinänsä mua haittaa pätkääkään, vaikka ketään kävisi SAATANA.

Olen yrittänyt palautua tosta Vähä-Ypäjän reissusta ja muutenkin pitää vähän loivemmin puskea treeniä. Treenien loiventelulla haen palautumista, sillä eilen tulitikut silmäluomien tukena yritin vielä notkua iltamassa hereillä. Laskeskelin, jotta viimeiseen 4 vuorokauteen olen nukkunut maksimissaan yhteensä 6 tuntia, kumma homma jos kroppa ei meinaa palautua -itsekseni mietin. Nukahdin kaikista tikkusysteemeistä huolimatta puhelin kourassa päälysvaatteet päällä joskus seittämän korvilla.

Aamulla oli hienoo herätä, fiilis oli kuin olisi vetänyt viinaa 3 vuorokautta festareilla ja muutenkin ruhon tuntemukset tismalleen samoja. Suihkussa kattelin, ku jalat on polviin asti kuivaneessa kuravellissä, molemmat polvet auki, kyynärpäissä kipeät patit, haavoja vähintään 15 kappaletta ympäri ruhoa ja kämmenistä kuoriutuneet nahat suht isolta alueelta. Yleensä tälläistä damagea saan aikaiseksi juuri 3 päivän ja 3 promillen festarikeikalla. Tällä kertaa moiseen vaaditiin vain reipas pari tuntia metsässä sysipimeässä samoilua.

Kävin juoksemassa keveetä hölkkää 16km, enkä muuta meinaa tänään tehdä. Huomenna voisi kokeilla pikkuisen kovempaa, mut seuraava oikea harjoitus on vasta loppuviikosta.