Eilinen ilta ja yö meni tyyppillisesti kisan jälkeistä kuumotusta potien. Yritin nukkua, mut eihän mitenkään pystynyt rentoutumaan, sillä kuumotti kroppaa sekä jalat tuntuivat helkkarin levottomilta. Tän takia vihaan iltakisoja ja vältän kovien harjoitusten tekemistä ilta-aikaan. Mie en pysty nukkumaan kunnolla, jos en ole saanut rauhoitella kroppaa vähintään kuutta tuntia.

Siinä kolmen aikaan aamuyöllä päätin jopa asentaa herätyskellon soittelemaan herätystä ennen puolta päivää, ettei vain jää treenit tekemättä. Heräsinkin kellon soittoon ja mieluusti olisin jatkanut uniani muutaman tunnin. Päätin kummiskin köpötellä aamiaiselle ja jättää aamulenkki häröilyt väliin.

Aamiaisen sopivasti painuttua, läksin veivailemaan 18km:n perumättö-lenkuraa. Meno oli suht normaalia. Viime päivien parit kisat ei suuremmin kinnailleet, mut eipähän jalat ihan vereksetkään olleet. Monestihan tälläistä samanlaista väsynyttä jönkkiä mun mönkiminen tahtoo olla.

Lenkillä tuli mieleen, että pitäsi vissiin taas pitää jonkinmoinen lihaskuntokuuri pikaiseen puoleen, jotta lonkka/pakara osasto antaisi mun juosta syksyyn saakka. Eipähän viime aikona ole liikaa tullut kuntopiirejä tehtyä, ja sen alkaa huomata lisääntyneinä lonkkanalueen kipuina. Sinänsä kuntopiireily suuremmassa mittakaavassa on PERSEESTÄ olevaa touhua, sillä eittämättä se vaikuttaa lihaksistoon jumittavasti -ainakin alkuvaiheessa, enkä nyt enempää jumituksia ruhooni kaipaisi SAATANA.