Voi vain todeta jotta kuoleman päivä tänään SAATANA. Yöllä ei taasen saanut kunnolla nukuttua, ku kroppa kiehui kisan jälkeisissä löylyissä. Siitä syystä heräsin tikkana siinä klo 2:30, jonka jälkeen ei sen silmällistä PERKELE.

Piukkasin lyreksit päälle ja läksin latomaan tiestölle, ja tiukuhan kävi siinä karvaa vaille kolme. PIkkusen sain snagari-jonosta huutoja, sekä muiltakin puistossa tenuttelevilta teineiltä. Eikö ne SAATANAN nilliootit jotenkin tajua, ettei mikään einsteini siihen aikaan tiestöllä lenkuttele. Turhaan sitä on hulluksi perään kiljua, kyllähän normieläjää vajaampi yksilökin tajuaa miten VITUN idiootti pitää olla, jos tohon aikaan hötkyilee. Jatkoin matkaa hymyssä suin, ku hokasin jälleen oman älyllisen vajauteni...Kymmenen kilometrin jälkeen kotiuduin, huolsin vermeet sekä ruhon.

Siinä aamun kähmässä alkoi silmä painaa, jotta katsoin paremmaksi vetää päikkärit tauluun ja sainkin oltua silmällisellä noin pari tuntia.

Kahdeksan persiissä läksin rahanhakumatkalle P-Arjalaan, ja siinä menikin sellainen tovi ettei oisi mitenkään uskonut. Tuntuma reissun jälkeen sen vertaa jäykkä, ettei meinaa paskalle taipua, sillä lompakko laajeni reilusti yli 200t euron. Nyt vain ihmetellään, jotta missä vaiheessa suolalihat vainuavat meikäläisen rikkauden, sitä pelonsekaisin tuntein odotellessa PERKELE.

Kahdeksan hujakoilla olin takasi PeräBerberiassa. Heti kotiin saavuttuani läksin huitelemaan perusmättöä 18km. Meno ei ainakaan ollut loistokasta, vissiin raskas päivä painoi asteen tai pari kireissä kintereissäni.

Nyt arvelin vetää kaksi litraa sampanjaa kupoliin ja kilon kaviaaria majoneesilla höystettynä, joten haiskapaa köyhät mun puolesta vaikka PASKA.