Kattelin äskettäin kävijädataa, enkä mie oikein käsitä miten ihmiset jaksaavat tätä käydä katselemassa. Enhän mie ole edes treenannut viimeaikoina juurikaan, eikä tekstiäkään ole jaksanut hirviästi suoltaa. Näköjään meikäläisellä menee tekstinsyöttömotivaatio täysin käsikädessä juosten suoritetun harjoittelun sujumisen kanssa yhteen. Varmaan hyvin tyypillistä tämäkin.

Voisi kuvitella, että aikaa olisi enemmänkin kirjoitella, ku ei tartte paljolti juoksennella, mut totuus kuvitteluja ihmeellisempää. Korvaaviaharjoitteita tehdessä kulutan aikaa huomattavasti enemmän kuin juosten, sekä liikkuminen salille, kamojen läjäily/kuivamaan asettelu ja yleinen huoltotoiminta vievät ruojasti enemmän aikaa kuin normitreenit, joten aikaa ei turhanpäitten tuppaa olemaan. Muutenkin yleisolo on ollut monesti huomattavasti dedimpi, kuin juoksuharjoittelun aikaan, eikä sitten meinaa kehdata ruveta PASKAA suoltamaan, ku pääkin on keskinkertaista kovemmassa jumissa ruhon väsymyksen johdosta.

Pari päivää olen pohtinut tiukkaan joulumenun lopullista koostumusta, ja ajattelin sen vertaa antaa löysää joulumeinigille, että huomenna kipaisen kaupasta hakemassa 5 laatikkoa pandan juhlapöydän konvehteja. Ajattelin vetästä kaikki huomenna napaan, vähän kuin joulun kunniaksi. Käsittääkseni yhdessä laatikossa on 300g suklaata, sikäli pysyn loistavassa suunnitelmassani, ja tirpasen kaikki huomenna, niin olen latassut suun makiaksi 1,5kg:n verran. Vasta sen jälkeen siirryn pitsa sekä ranskis -paastolle. Luulisi ainakin energian puolesta iltatreenien kulkevan vallan mallikkaasti.

Miehän vihaan joulua, sekä TIETYSTI kaikkia muitakin pyhäpäiviä. Enhän kummiskaan ole niin kylmä sydäminen, ettenkö voisi yhden ajatelman heittää kansalle, näin auringon deklinaation vähyyden kunniaksi järjestetyn juhlan johdosta.

Tarina menee näin:

Mie jouduin joskus katsomaan dvd:ltä twilight elokuvan. Kansa TIETYSTI hurraa ihan kahelina, että nyt on meikäläisen järjenvalo sammahtanut lopulleen, ku tollaista PASKAA rupeaa katselemaan. Eipähän siinä, onhan se raina tehty teinitytöille ja muutenkin täysin akkojen materiaalia, mut mitäpä mie en tekisi, jos naikkoset meikäläistä kyseleevät tälläiseen romanttiseen videon katseluhetkeen -oli pakko JÄLLEEN uhrautua SAATANA.

Miehän katselin sitä rupisen romanttista liirumlaarumia silmät kilellään, ja kyllähän mua NÄRÄSTI ja ehkäpä hienoisen VITUTTI. (Varoitus etukäteen, sisältää juonipaljastuksia). Siinä HELVETIN elokuvassa oli joku vampyyripoika ja toinen susikoirapoika, jotka kilpailivat yhden vosun huomiosta ihan SAA-TA-NAN jääräpäisesti.

Meikäläisen keskittymiskyky herpaantui totaalisesti, enkä enää pysynyt juonessa, ku rupesin kelaamaan tälläistä moninmutkaista parisuhde rakennelmaa. Nimittäin eihän tällä vosulla ole mitään järkeä ruveta pitkä-aikaiseen parisuhteeseen kummankaan kanssa, varsinkaan jos on tarkkaan miettinyt mm tulevan seksielämän kompastuskiviä.

Muutamia ongelmakohtia mainitakseni...Tällä vosulla saattaa ruveta kyllästyttämään pitemmän päälle harrastaa vaaka-lambadaa tän susikoirapojan kanssa, sillä tämä susikoirapoika tuskin muita asentoja händlää kuin doggystylen. Varmaan aluksi ihan kivaa, mut pitemmän päälle saattaa käydä kyllästyttämään.

Entäpä sitten ku vosu käy ovuloimaan, niin susikoirapoika rupee nylkyttämään sohvat, matot, tyynyt, jalat sekä kaiken mahdollisen minkä kiinni saa SAATANA. Yritäppä olla sellainen seppä ja käyppä tälläisen elukan kanssa vaikka kaupassa PERKELE. Saisi hävetä silmät päästänsä, ei hiventäkään järkeä EI...

Mites sitten sen vampyyripojan kanssa?! Onkohan vosu miettinyt, kuinka tolla vampyyrikossilla ottaa eteen, niin kuin pitemmän päälle. Totuushan kummisKin on, jotta erektio tarttee verta, ja mitenkäs sitten suu laitetaan, ku vampyyrikossi ei olekkaan napannut päivittäistä veriannosta, niin iskeekö sitten impotenssi?! Ja mahtaneeko tähän auttaa etes viagara saati cialis?! Mie vaan kysyn!

Muutenkin vampyyrit puskeevat olemaan sen vertaa vanhaa sakkia, että luulisi jonkinmoista eturauhasongelmaa, ja siitä johtuvaa erektiohäiriötä alkaisi muutenkin puskemaan. Todennäköisesti seksielämän vähyyden takia tämäkään suhde ei olisi kovinkaan pitkäikäinen. Enkä rupea edes tarkemmin pohtimaan, miten vampyyripoika reagoisi vosun mensuunien aikana -nimittäin jälki saattaisi olla HYVINKIN ikävää.

Tälläisiä asioita meikäläinen pohti elokuvan aikana, joten TÄYDELLISEN PASKA elokuvanautinto. Ei taas oltu mietitty loppuun asti näitäkään dilemmoja, meni mielenkiinto ensimmäisen 30minsan aikana. Enkä suosittele kenelleekkään!!

Siinä tarina elävästä elämästä, auringon deklinaation vähyyden kunniaksi järjestetyn juhlan johdosta, jota jouluksi myös kutsutaan. Tarinassahan oli sopivan jouluinen tunnelma, ainakin meikäläisen makuun PERKELE.

Tänään kevyttä soututreeniä pitkään, ihan yövuorokoomaa hoitaessani.