Pitäsi mukamas jorista menneistä sekä tulevista treeneistä, mut eipähän oikeen saa mitään järkevää kaiken kokoavaa ajatusta kehiin. Koetellaan kummiskin jotain satuilla SAATANA.

Tänään kävin kertaalleen salilla, enkä toista kertaa enää lähe. Huomenissa nimitätin pitäsi raapasta kovempi harjoitus kehiin, ja mielellään saisi kroppa olla sillä tolalla, jotta soudussa tulisi sellaiset lukemat tauluun, että huh huh. Huomenissa kertoilen, ehkä mitkä ne lukemat sitten lopullisesti ovat PERKELE.

Muuhun elämään ei kummosia kuulu. Töitä, treeniä, ruokaa, lepoa ja kaikkia juuri sopivissa suhteissa, paitsi tietysti töitä on HELVETILLINEN yliannostus, sillä enhän mie mikään SAATANAN työnarkomaani TO-DEL-LA-KAAN ole. Sinänsä vaikka koskaan ei tarttisi töitä tehdä pätkääkään, niin enpä harmittelisi YHTÄÄN, sen vertaa työnvieroksujaksi olen itseni suurella vaivalla koulinut.

Ei JUMALAUTA mulla ole YHTÄÄN mitään asiaa. Mie lupaan keksiä jonkun über-PASKAN jutun tulevaisuudessa ja kirjoittelen sen vaikka tänne, mut sehän tietysti vaatii päivän parin punaviini-kännin ja sitä seuraavan luovan krapulan.

Tästä olen vuosia AMMENTANUT motivaatiota raastamiseen.