Eilisen treenit olivat ihan peruskauraa, elikkäs ap 45min crossarilla+puntti, ip 1,5 tuntia perusmättöä crossarilla. Puntinväännössä en vielä hirvennyt jalkoja rassailla, ettei akilles joudu tiukalle, joten jouduin tyytymään perus penkkiin sekä haukkareihin, kuten normaalistikkin. No ei vaiteskaan, vaan vääntelin keskivartaloa sekä laitteilla reiden ojennuksia ja loitonnuksia, niissähän ei paljoo jänteitä rassata.

Kantapäähän on ollut viime aikoina melkoisen kipeänä, ku kävellessä pitää jyystää vielä se edellä menemään. Tästä kantapään jomotuksesta olen soitellutkin vähän joka taholle, mut kuulemma sellainen efekti on melkoisen normaalia akillesoperaation jälkeen. Sehän tässä vielä puuttuu, että saan jonkinmoisen rasitusmurtuman sinne rakenneltua. Aika näyttänee totuuden SAATANA.

Eilinen päivä meni muuten lupsakasti, sillä taasen jouduin olemaan Tarvasselassielle pienimuotoisena mikrotukihenkilö/elektroniikkakorjaajana. Miehän tein sen virheen tässä jokunen kuukausi sitten, että kävin sille hommaamaan tollaisen vähän käytetyn(uuden veroisen), mut muutaman vuoden vanhan Forerunnerin. Tarvasselassie on tietty suu marengilla vedätellyt se ranteessa lenkkiä pitkin PeräBerberian aroja suuntaan, jos toiseenkin. Jokatapauksessa Forerunneri lakkasi eilen kukkumasta ja tietty meikäläinen joutuin käydä sitä värkkäämään.

Aikani etsin koneesta sitä PERKELEEN bittiä mikä olisi sinne lipsahtanut poikittain, mut eihän sieltä juuri mitään löytynyt. Pyörittelin ja vääntelin konetta, kunnes hokasin, jotta mode- nappi on pohjassa, eikä millään tule ylös. Napin ns katkaisia on hajonnut tai nappi on muuten jäänyt pohjaan. Lopullista diagnoosia potilaasta en tiedä, sillä en hirvinnyt käydä Tarvasselassien suurinta aarretta pilkkomaan palasiksi. Ilmoittelinkin vianlaadusta itse omistajalle, joka oli satavarma, että juoksun aiheuttamat  suuret G-voimat ovat rikkoneet kyseisen napin. Kuulemma NASA:n, Mclarenin tahi Ferrarin pitäsi suunnitella hänelle kello, joka SAATTAISI kestää hänen hillitöntä G-voima treenaamista enemmän kuin pari kk.

Aamulla kävin veivaamassa tunnin crossarilla kevyttä, ja iltamassa käyn pikkaisen enemmän sekä tietysti kovempaa.