Tämä päivä on mennyt hermoja kiristellessä, sillä tietokoneet eivät ole suostuneet toimimaan meikäläisen tahdon alla sitten ollenkaan. Mie tympäännyin asentamaan ST 3.0 koneelle, ja kävin varastosta hakee vanhan pöytäkoneen, mistä kaivelin muistitikulle vanhan ja luotettavan ST 2.1:sen. Sillä sain omani toimimaan ihan hyvin ja viimeiset harjoituksetkin sinne syötettyä.

Tarvaselassie toi oman kannettavansa huoltoon ja siinähän tietysti oli Vista, jota en ikimaailmassa ole käyttänyt. Asentelin hällekkin ton 2.1:sen ja kaikki laitoin muutenkin kohdalleen. Sain jopa asennettua Tarvaselassien Forerunnerista treenit koneelle. Rupesin vielä hifistelemään, ja tekemään siihen yhtä pikakuvaketta, niin tokihan sain rikottua koko ohjelman, ei nimittäin löytäny enää forerunneria listalta, eikä kyllä muitakaan tallennuslaitteita.

Eihän tässä mitään hätää olisi ollut, sikäli valtuuteni olisivat riittäneet poistamaan ohjelmia. Kuten arvata saattaa eihän mulla valtuuden moiseen riittänyt, eikä kyllä kenelläkään muullakaan. Nimittäin soittelin Tarvaselassielle, ja hän kertoi osaavansa painaa enteriä PERKELE.

No näillä mennään, ja ruvetaan huomenna miettimään, onnistuisikohan se koneen värkkäminen paremmin. Eihän tätä tullutkaan värkättyä kuin reilu 11 tuntia.

Tossa nahveroille kuva