Taasen on muutama päivä tiestöä ja rataa taottu. Meikäläinen on ollut vapailla, mutta eipähän se harjoituksellisesti niin massiivista muutosta ole harjoitukselliseen elämääni tuonut. Pikkuisen enemmän palautumisaikaa, sekä sen ettei heti herättyä tartte lähtee tiestölle läiskimään, vaan saa ihan rauhassa istuskella kahvikupin ääressä, ja ihmetellä muutenkin maailman menoa.

Eilen aamulla kävin 12km keveetä ja illalla kävin radalla hakemassa vauhtia askeleeseen. Tänään en taida tehdä kuin pelkästään yhden perusmättölenkin ja matkaa harjoitukselle suunnittelin 18-21km välistä, pitää kuulostella lenkille lähdettyä, että miltä jalat tuntuuvat ja juosta määrää sen perusteella. 

Tänään pitäsi lähtee töihin iltavuoroon, monestihan näin iltavuoroisin teen nämä perusmätölliset päivät silleen, että kuuden kantissa käyn verryttelemässä ja siinä klo 11 jälkeen siirryn pääharjoitukseen, usein vielä iltavuoron jälkeen käyn tekemässä punttisalilla voimaharjoittelua 30-50minuuttia. Nyt alkaa olla maratoni sen verran liipasimella, että jätin aamuverryttelyt väliin ja taidanpa skipata ton voimaharjoittelu-osionkin. Lonkan tilanne kyllä houkuttaisi pikkuisen voimailua tekemään, mutta en haluaisi nyt haalia itseeni hillitöntä suojajumia. Katsellaanpa mitähän se ilta kaikkineen tuo tullessaan.