Taasen on tapahtunut niinkin ihmeellisiä asioita, jotta eihän tästä päivittelystä ole tullut yhtään mitään. Suomeksi sanottuna tarkoittaa, että elämä on ollut niin perushöttöä, kuin perushöttö vain voi olla. Töissä olen käynyt ohjelman mukaan, ja väliajat olen yrittänyt lenkkeillä sekä huoltaa ruhoa ja psyykettä.

Sen vertaa vaivan tynkää on tomumajaan siunaantunut, että molemmissa polvissa on VITTUMAISEN kalvavia tuntemuksia. Tällä kertaa vammassa on se hyvä juttu, jotta enimmäkseen kivut vaivaavat levossa sekä kävellessä, juostessa harvemmin koskee ja monesti sikäli kipuja tuntuu, niin turtuuvat siinä 15-20km välissä.

Hyppääjän polvi-oireyhtymähän tämä vaikuttaisi olevan. Sinänsä tässä asiassa hämmästyttää, että kivut alkoivat siitä, kun vetäsin komeasti turvalleni luistellessa. Yleensähän tällaiset hyppääjän polvi-tyyppiset kivut tulevat liiallisesta rasituksesta eikä kolhuista, mutta vissiinkin muutenkin saa vammoja aikaiseksi kuin pelkästään liiallisella luukuttamisella, "vettä polvessa, jo kolmannessa polvessa": sanoisi lankomies tähän saumaan.

Treeneissä ei mitään kummallisempaa muutosta ole tapahtunut, eilen nykäsin ap 12 ip 22 perusmättöä, tänään lönkyttelin keveen 30km