Tulihan sitä käytyä Bulgariassa pyörähdettyä pari viikkoa. Eipä siellä oikeastaan mitään mainitsemisen arvoista sinänsä tapahtunut. HELVETIN kuumahan siellä oli ja aamulenkki pitikin ajoittaa klo 6-9 väliin ja illalla oli parempi lähtee jytkimään vasta 19 jälkeen.

Kilometrejä hieman siellä keräilin, ja tein sellaisen karvahattu ohjelman sinne, että aamulenkit vedän keveesti ja joka toinen päivä vedän iltalenkillä pikkaisen kovempaa. Kuitenkin pidin sen varani, että joka toinen näistä ns kovemmista oli aerobisen kynnyksen tuntumassa ja toinen oli yli. Nämäkin tein yleensä kiihtyvänä. 

Maha oli härön tuntuinen koko reissun ajan, mutta ei älyttömän kipeä, sehän varmaan tuolla itäblogissa reissatessa on vähintäänkin normaalia. Kotiin tultua sitten junttasi melkoisen kipeäksi vatsan eikä vieläkään ole kunnossa. No, mullahan on ollut HELVETISTI vatsaoirehdintaa joskus 2005-2008 välillä, joten en ole ensimmäistä kertaa pappia kyydissä tässä hommassa.

Viimeisinä päivinä yksi pihakoira meinasi haluta pureskella meikäläistä, kun juoksin sen reviirin ohitse, mutta eipä se kaksista naarmua kerennyt saada käteen aikaiseksi. Olin vissiinkin niin liukas hiestä, ettei hampaatkaan kerenneet upota. Yritinhän minä sitä rakkia hakata reteenkutkulleen, ja juuri olin virittämässä monotusta kohdalleen, kun omistaja hyöki väliin.

Mordorissa olen kerennyt lätkytellä nyt viikon ja katselin germiitin ohjelmasta, että kuitenkin liikuntaa on 194km viimeiseen 7 päivään, vaikka joukossa on lepopäiväkin, joten onhan tuota hieman ehtinyt ulkoilemaankin.

Tällä hetkellä en oikeastaan tee minkään erikoisen ohjelman mukaan, vaan katselen muutaman viikon eteenpäin jotta mitähän sitä olisi järkevää tehdä missäkin välissä, ja rusautan tehdä sikäli kroppa tuntuu hyvälle. Välistä sitten pomputan treenejä päivältä toiselle, että saisi kokonaisvaltaisesti kaikki sujumaan hyvin. Tätä on vaikea selittää, mutta saa nähdä toimiiko. Kuitenkin olen yrittänyt enemmän päästä orjallisesta suorittamisesta eroon ja annan enemmän liikkumavaraa ohjelmaan. Eikä mulla sinänsä ole tässä penniäkään kiinni tälle vuodelle, koska totuushan on se, että 3 vuoden juoksutaukoa ei kurota 3kk pikaohjelmalla kiinni mitenkään. Syksyllä sitten voi taas miettiä jaksaako talvella lenkutella, vai pitääkä talven taukoa ja aloitaa keväällä nollasta uudelleen.