Kaverit ja muutama tuttu on lähestynyt viimeisien päivien aikana minua, ja kysellyt syytä miksi en kirjoita mitään vastineeksi Jodlaajan oksennukseen tai Batistinin joutavaan leukojen louskuttamiseen. Olen vastannut, etten näe syytä siihen.

Tietysti kaverit kysyneet, että miksi en näe syytä. Olen perustellut tämän, että Jodlaajan oksentaminen ei kosketa minua pätkän vertaa, jos hän hyökkää omilla ajatuksillaan minua kohtaan.

Jokainen joka osaa lukea, niin näkee ettei noi kirjoitukset ole terveen ihmisen tuotoksia, ja sikäli kävisin häntä kohtaan hyökkäämään, niin sehän olisi kuin ammattinyrkkeilijä hakkaisi halvaantunutta talidomidi-lasta. Muinaisessa Roomassa se olisi voinut mennä sillä ajatuksella, että kansalle sirkushuveja. Minä en halua niitä toistaiseksi tarjota, sillä mulla on liian hyvä boogie siihen.

Batistinin jutut ovat niin ristiriidassa keskenään, että jos sanoisin niitä paradokseiksi, niin sekin olisi liian imartelevasti sanottu, eikä pitäisi muutenkaan paikkaansa. Ne kuitenkin ovat niin ristiriidassa, että kumoavat toinen toisensa aina tasaisin väliajoin, eikä narratiivi ole looginen kahta peräkäistä virkettä pidempään. Monet jutut ovat taas olleet sellaista sivistymätöntä PASKAA, että huomaa kuinka hänen vanhemmilta käytöstavat ovat jääneet kotona kokonaan opettamatta. Meilläpäin tuollaisella toisten vähättelyllä, sekä kunnoituksen puutteella olisi saanut selkään, ettei istumisesta olisi tullut mitään kahteen viikkoon.

Tietysti nämä kaksi neroa miettivät aivonsa ruvelle. Keksivät viisauksissaan, että minä väheksyisin ja haukkuisin täällä muita. Voitte lopettaa miettimisen; kerron valmiiksi, että kyllä väheksyn, ja väheksyn ihan hyvästä syystä. Väheksyn koska en pidä kumpaakaan minään.

Jodi varmaan oksentaa taas niin, ettei litiumit pääse imeytymään vielä toviin, ja sekoilua on luvassa vielä varmaankin siihen saakka kunnes mania kääntyy depression puolelle. Batistini taasen kaivaa besserwissermäisesti jonkun HELVETIN typerän ja epäloogisen knopin. Voin jo etukäteen kertoa että, minua EI HÄIRITSE PÄTKÄN VERTAA, vaikka mitä kirjoituksia itsestäni luen. Tiedän olevani niiden yläpuolella, tiedän saavutukseni sekä kirjoittajien vastaavat, heillä ei ole minkkäänlaista referenssiä haastaa minun ajatuksiani TÄSSÄKÄÄN asiassa.

Se minua HÄIRITSEE, että toisia ihmisiä väheksytään heidän harrastuksien tiimoilta, tai heitä haukutaan vaikka kyseessä tosiaankin on VAIN HARRASTUS . Minua HÄIRITSEE sivistymätön sekä moukkamainen käytös, mitä molemmat typerykset osoittavat toisia ihmisiä kohtaan. Jos joskus jotain kohtaan kirjoitan pahasti, niin voin vain todeta - sitä saa mitä tilaa.

TYKKÄÄN olla hyvien puolella. Hyvä hyville ja paha pahoille - aina sivistymättömiä idiootti-kusipäitä vastaan.

Kuten viksuimmat huomasivat, teinpä siinä pikkuiset baldinismit :"en näe syytä kirjoittaa mitään vastaukseksi" ja sitten vetelen tekstiä sekä selityksiä kuin Batistini kuunaan. Toistuvasti tälläiseen toimintaan sortuminen laskisi uskottavuuttani omissakin silmissäni huomattavasti - toivottavasti en ole sairastunut baldinismiin.