Pitää aloittaa tällekkin vuodelle tarinan iskeminen, joskaan eipähän mulla kovin paljoa ole tarinaa mitä iskeä. Harjoitusohjelmia olen Guurille nakutellut, ja sehän menee näin pk-kaudella ihan vasemmalla kädellä. Pikkaisen katsoo, jotta kuormaa tulee riittävästi, ja koko ajan pystyy kokonaiskuormitusta kasvattamaan, niin eiköhän siitä ihan hyvä tullenne.

Viime viikolla kävin ortopedillä näyttämässä jalkaa, ja sillä oli tuomio jotta puhdistusleikkauksella kannataisi akilekseen tehdä tilaa. Vissiin jonkin verran arpikudosta on päässyt muodostumaan tuohon 2010 revenneeseen ja 2011 leikattuun jänteeseen, eli siihen leikkaushaavan kohdille noin suunnilleen. Tuollainen leikkaus kustantaa 3000-4000 egee, joten pitää harkita, että kuinka kannattavaa sellainen on. Pystynhän tällä kuitekin kävelemään ja iltapäivisin jopa ontumatta.

Vuonna 2007 leikattiin silmät laserilla, ja silloin hintaa tuli joku 3000 egee tjsp. Mietin että nämä eurot olivat fiksuimmin käytetty rahat mitä omaan hyvinvointiini olen ikinä käyttänyt. Leikkauksen onnistuessa, luultavasti nämä eurot tulisi tällä listalla hyvin korkealle myös - veikkaanpa että 2. sijalle hyvin pitkälle.

Olen hieman käynyt hölkkäilee, salilla sekä soutamassa. Olen yrittänyt treenailla sen pari kertaa päivässä, niin pysyy jonkinlainen tuntuma tekemiseen ja sen vertaa pitää kuitenkin tehdä, että tinderi on minulle suotuisa. Toistaiseksi ainakin harjoitusohjelmani on tuonut tinder rintamalla tulosta. Soudun taso on noin 16300-16400m/h ja ihan tyytyväinen olen siihen, sillä tosi kovia soututreenejä en ole tehnyt, vaikka soututreenit ovat aina kovia, kun niitä tekee kauemmin kuin 15 minuuttia.

Loppuun laitetaan vielä sarjakuva.

 IMG_6782.jpg