Nyt alkas työvuoro olla loppukaneettia vaille valmis. On tää melkosta raskasta yrittää lorvailla täällä aivovammasten ja alkoholistien suojatyöpaikassa reippaat 8 tuntia/päivä. Kyllähän sitä voisi jonkin toisen työpaikankin kehitellä. Mieluusti sellaisen kevyttä johtamishommaa sisältävän, joustavalla työajalla, työsuhde autolla ja asunnolla varustetun. Turhaapa tässä mitään pilvilinnoja on rakennella. Nimittäin tän työhommelin suhteen. Jokaiselle ansionsa mukaan. Ja todellakin niinki yksinkertainen tyypi ku mie oonki, niin pitänee olla vain tyytyväinen etteivät herrat ole tajunneet vielä poiskaan potkia. -saakelin idiootit.

Huomenna olisi tarkoitus treenailla seuraavasti. Aamulla 8.5-12.7km fiiliksen mukaan. Ja illalla sit vedän ehkä 15 km suht reippaasti + verryttelyt. Muuten huomisen ohjelmassa on suunnistusta. Nää on ns työpaikka suunnistuksia ja jokaisen on pakko suorittaa ne kerran vuoteen.

Tänä vuonna HasaPepeRazzi on suunnitellut suunnistusradan. Eli toimii ns ratamestarina. Saattapihan toi illan treeni jäädä väliin, ku mut päästetään kartan kanssa mettään eksyilemään. Vaikka kamikselle sanoin, että laittaa rastit mielellään hyvin havaittaviin paikkoihin. Esim työpaikan ulko-oven viereen. Ja toinen rasti sit vaikka takapihalle. Silleen se olisi ollut mulle ihan sopivan haastavaa suunnistusta. Mut EI, armottomasti tää suunnistus-guru kävi viemässä rastit jonnekkin hevonkuuseen. Mie en edes osaa suunnistaa suunnistusradan alkuun, niin pitäisi sit muka lähtee vielä mettään sekoilemaan.

Jos joku Jukolan porukka tarttee vahvistuksia, niin olen käytettävissä. Mut Kalevan rasti on etusijalla. Jos ja kun haluavat hyvän tarjouksen pöytään iskeä.