Tänään aamusella kävin lenkuttelemassa 8km, lenkin jälkeen turasin kuntopiiriä. Eihän siitä turaamisesta tullut lopulta HELVETTIÄKÄÄN, sillä kroppa oli vielä uninen ja väsynyt, joten jätin homman kesken heti kärkeen.

Päivällä kävin vahtaamassa taas rajaliikennettä ja se on ainakin ensi luokkaisesti kytätty. Miehän silmät kilellään kyttäsin matkustajia kuin kerrostalokyttääjien ykkösnyrkki ja se on jo jotain SAATANA.

Päivällä Kamis soitteli hiihtoleirin sadosta. Meinasi tulla alkuun oksennus suuhun, sillä nauroin kippurassa Kamiksen kohkaamiselle. Oli tämä yhteinen ystävämme, siis ensi talven hiihtolatujen kingi jälleen saavuttanut maksimaalisen Tunisialaisen suolihuuhtelun. Kertasi vielä HYVIN tarkkaan kuinka ei ollut uskaltanut huoltsikalla nousta autossa, sillä pelkäsi jotta tavarat läsähtää boxereihin. Mielestäni varsinainen patti-tilanne ettenkö sanoisi. Istu ja odota, että PASKAT menee housuun ajan kanssa, tai nouse ylös ja sinnehän ne läsähtää lihasponnisteluista. En pystynyt enää kuuntelemaan tarinaa loppuun, sillä nauroin sen verran raivokkasta huutonaurua, että iteltäki meinasi mennä pehmeet pöksyyn.

Fincke lupasi blogissaan ottaa mallia hiihto-vosuista ja julkaista kaikki douppinki testitulokset. Siispä liityn tähän seuraan ja ilmoitan jokaisen Kamiksen testituloksen ja julkaisen myös jokaisen doping-käyttökerran.

Illalla tein 16km perusmättöä sekä tavoistani poiketen ylä- ja keskivartalokuntopiiriä. Kesällä varmasti kaduttaa, ku nyt mun hauikset kasvaavat ihan järkyttäviin mittasuhteisiin, eikä juoksu kulje niiden tiimoilta sitä vähääkään.