Nyt näyttäisi olevan vanhat kommentitkin palautettu. En ole vielä testannut tai muutenkaan tarkistellut, että mahtanevatko löytyä noista kirjoitusten alta, mutta ainakin tilastoissa näkyy tuttu luku.

Toissapäivänä luukutin vähän kovempaa vetoloiden muodossa, muutenkin tuli kilometrilöitä päivälle ihan tarpeeksi. Eilen aamulla olin sitten hieman pettynyt, koska jalat eivät olleetkaan totaalisen solmussa, vaikka olin edellisenä iltana ihan varma jalkojen solmuutumisesta. Yleisfiilis oli yllättävän vireä.

Jalkojen vire piti saada samaan tolaan kuin harjotuspäiväkirja sekä harjoitusohjelma vaatii, joten päivällä kävin vähän salilla jumppailemassa. Nykäsin ramakasti askel-kyykkyjä, etukyykkyjä, pikkaisen vielä yhdenjalan mavea, sekä tietysti penkkiä, hauista ja muita tärkeitä juoksulihaksia unohtamatta. Iltamassa lykkäsin perusmättöä 18km, ja nyt olikin vire vähintäänkin tarpeeksi SURKEA. Meno oli nahjusmaista.

Tänään jätin aamulenkin väliin, sillä jalat olivat NIIN soirona ettei pahemmasta väliä - tavoite on saavutettu. Olotila sekä harjoitusohjelma/päiväkirja kulkevat nyt hyvin stemmassa. Iltalenkkinä veivailen kevyehköä löntystelyä 20-25 km.