Jaa-a, mitäkän typeryyttä sitä taasen jaksaisi elosta höperehtää?! Vedetäänpä ihan perus-setillä tänääkin, elikkäs aamulla heräsin klo 7 ja läksin luukuttamaan vajaan 9km keveetä. Veivailin pari napakkaa ruskomaista avausta joukkoon, ja akilles kesti vallan HELVETIN hyvin.

Päivän plan oli Tero-miehen kämpän muutto, ja sovittiin aloitusajankohdaksi siihen puoli yhdentoista persuuksiin. Meikäläinen oli niin täynnä raastavaa muuttoluottoa, että olin tohkeissani jo tuntia ennen sovittua aikaa pelipaikolla. Kämppä huseerattiin tyhjäksi ja samalla mätettiin uusi kämppä täyteen rojua. Minähän se oon sellainen heppu mikä rakastaa muuttamista PERKELE. Varmaan elämäni kolmaskymmenes muutto mihin osallistun, ja joka kerta pesukoneen kantaminen yhtä makeesti närästää ja VITUTTAA.

Kotiin heilautin kaupan kautta ja kärvensi aimo läjän silavaa sekä päälle kurlasin pullon majoneesia. Tälläisen myöhäisen lounaan päälle maistuikin sohvalla parin tunnin päikkärit. Sehän vasta hikinen ja niljakas urakka olikin.

Iltatreeniksi oli määrätty kynnysharjoitus 21km. Treeni oli lähellä yläkynnystä koko matkan, vaikka sykemittari näyttikin valtaosan matkasta sykkeksi jotain 130. Taitaa olla paskana mokoma kuristusremmi, sillä todellisuudessa sykkeet varmasti olivat siinä 150-165 välissä.

Nyt meikäläinen makaa sohvalla ja huollan ruhoa PERKELE.