VITTU ku VITUTTAA ja kohtuullisen perusteellisesti SAATANA. Tuntemukset juoksuun ovat suhteellisen pohjalukemissa, eikä edes himmeätä valoa tunnelin päässä todellakaan näy.

Aamusella höntystelin keveetä 8km ja tuntemukset olivat ihan OK luokkaa. Päivällä lähettiin vetämään Tero-miehen kanssa 15km perumättö-lenkkiä ja tuntuma olikin noin 10km saakka tyydyttävää, mut sen jälkeen alkoi meno tuntua ihan perberialle. Sikäli haluun jotain positiivista tästäkin päivästä hakee, niin Manu-man lopetti mättämisen 8km:n kohdalla yleisen kulkemattomuuden takia, joten eipähän tartte tässäkään suossa yksinään tarpoo PEREKELE.

Vakavissani olen harkinnut kauden paketoimista tähän ja ylimenokauden viettämistä, mut ei millään malttaisi vielä. Sillä harjoituskaudesta tulisi aivan liian pitkä ja liikaa motivaatiota kysyvä. Katsellaan päivä kerrallaan, jospa tässä jonkinmoinen ihmeparantuminen tapahtuisi.

Huomenna teen pari tosi keveetä ja saatanpa muutaman 200m:n napakan aukaisun raapia, mut missään nimessä en ylitse 20 kappaletta.

Ja sitten vaihdetaan aihetta...

Uuteen kämppään oon kotiutunut ihan suhteellisen hyvin. Tiistaina sain astia- sekä pyykinpesukoneen kämpille, ja asensinkin ne paikoilleenkin ihan omin nätein näpein PERKELE. Sinänsä pelko hanurissa saa taaplata TASAN koko ajan, että millois ne meikäläisen hasardi-liitokset pettäävät ja kämppä on sen jälkeen valtoimenaan vettä, eli sitäkin päivää odotellessa (hmmm, voisinkin sitten perustaa ForrestG:n vesipuiston, elikkäs sitäkin ideaa täytyy ruoveta mietiskelemään vähän tarkemmin). Myönnettäköön, että tärkeinhän tarvike oli ton pyykinpesukoneen ostelu sekä asentelu, sillä eihän noita PASKALLE haisevia juoksuryijyjä olisi kovin paljoo kauempaa sietänyt meikän hermot imppailla.

VITTU jee, jo kolmas päivä perätysten, ku oon postannut. Kyllä se tästä lähtee SAATANA.