Aamusella kävin hoitamassa jalan kuntoutusta 16km voimalla, sekaan nakkelin muutamia varovaisia ruskojakin, eikä tuntunut hullummalle. Tarkemmin kun asiaa pohtii, niin ruskojen lykkiminen ei sinällään hullumalle tuntunut, mut juokseminen ei ole juoksemista, vaan lyllertämistä, vyörymistä tahi jotain hölkän tapaista. Muutenkin akilles ärtsyillee näihin aamunharjoitteisiin extra-mukavasti, ku yön jäljiltä jämäkän oloinen.

Treenien jälkeen oikeestaan kerennyt toimittaa muuta kuin suihkun ja aamiaisen sekä täräyttää netin tulille, sillä Tarvaselassien oli vaillasa lähtemään kaveriksi vetoharjoitukseen. Tokihan olin jo lupautunut tähän aikaisemmin, mut en mitenkään arvannut, jotta herään vasta puolenpäivän jälkeen, ja tunnetusti Tarvaselassie haluu hoitaa treenit jaloista pyörimästä. Eipähän siinä auttanut kuin nykästä kamat niskaan ja lähtee vallille nylkyttelemään. Vedettiin vallilla 8*1k"1min ja päälle vielä tonni VK:ta. Taasen sain roskakilsoja laariin 16kpl:tta ja kotiin huoltamaan suihkun sekä ruokailun merkeissä.

Kotona oikeestaan mitään järkevää jaksanut. Istuskelin sohvalla ja rasvailin ihraista ruhoani hiertymien tiimoilta SAATANA. Lisäksi hieroin ainakin tunnin akillesta mobilaatilla, kuten Apo sekä leikkava kirurgi ohjeisti. Kohta vissiin pitäsi lähtee nukkumaan...