Eilenkin oli päivä, mut mitään suurempaa treenaus hässäkkää en ruvennut vääntämään vaan tein ap 8 kev, ip 11 perusmättöö. Tarkoituksena oli himpun palautella, nimittäin valtaisat reiteni ovat olleet järkyttävän kipeenä. Sehän tarkoittaa sitä, että juokseminen ei oo yhtään hauskaa homma. Nyt on reidet ja muutenkin koivet suht ok tolalla, ja harjoituspräntissä lukee tälle päivälle vähän kovempaa rypistystä vetojen muodossa, joten sitähän taas rumalle ruholle tarjoillaan.

Kamiskin saattaa lähtee radalle mukaan, mut luultavasti tulee vain kellottamaan. Hänen pitää kuulemma varoo ettei ylitreenausta pääse tapahtumaan, sillä treenaus on vedetty ihan veitsen terälle(4,5 harjoitusta tänä vuonna). Muutenkin kannattaa jo tässä vaiheessa huolehtia, että energiatankit on täynnä Tukholman maran tiimoilta, eihän starttiin ole enää aikaa kuin reilu kuukausi. Kamis on nimittäin aloittanut maksimaalisen energiatankkauksen jo vuonna 1985, eikä laadukasta energiaa kannata hukata treeneissä hötkyilemällä.

Ja lopuksi FG:n laatutakuu; Käy lukemassa tätä blogia 14:na eri päivänä, niin takaamme että vähintään 2 viikkoa on kulunut, jos ei ole, saat rahasi takaisin.

 

Lisäys 7.5 klo 20:19: PERKELE!!