Takalan Miika antoi hyviä vinkkejä piriformiksen venyttelyyn. Illalla vähän rääkkäsin piriformista ja aamupäivälläkin vielä nitskauttelin jänteitä pinkeelle. Kyllähän noi vielä PERKELEEN kipeet ovat, mut kestäävät toistaiseksi juosta, joten suurempaa hätää ei ollene. Aamulla läiskin mäiskin 8 km keveetä ja iltamassa 3+3+10+3, eikä kulku ollut ainakaan HÄÄVIÄ.

Kamis alias "keittiön laatikon terävin veitsi" oli tänään oikeen liekeissä, ku toimitti viikkoja patouteneita ideoitansa tietooni. Muutenkin tuntuu käyvän HELVETILLISILLÄ ylikierroksilla ton Vantaa puolikkaan suhteen, vaikka starttiin on vielä aikaa yli 2 viikkoa. Oli jo Teroakin psyykannut kertomalla omia kanttaamis-tarinoista vuosien varrelta. Niistähän Kamiksen tunteva ei kovin kannata ottaa stressiä, sillä Metusalamihan kanttaa jo 2km kisassa, eikä nyt ole kyse maitohappojen takia hyytymisestä, vaan yksinkertaisesti kunnon loppumisen syystä tapahtuvasta kanttaamisesta.

Muutenkin Kamis oli innoissaan suunnittelemassa uutta kilpailumuotoa juoksuun. Kuulemma pitäsi järkätä maratoonareiden 800m kisat. Kilpailuun osallistumiseen vaaditaan A-luokan tulos maratonilta ja kisamatkana tietty 800m. Kuulemma oli keksinyt tän loistavan idean, ku oli halunnut kehitellä lajin jossa en jää AINA minuutteja kärkeen. Reilua, eikö totta? Idea on kuulemma vapaasti kaikkien käytettävissä.