Kuukausi alkoikin sit parhaalla mahdollisella tavalla. Elikkäs taivaalta tulee lunta kui Esterin perseestä. Mie vittu vihaan talvee ja lumi kelejä perkele. Olisi edes vähän enemmän fyffendaalia tai edes tuuman verran enemmän munaa (siis henkisellä puolell)a, niin lähtisin perhana soikoon asumaan jonnekkin Hasapepelandiaan.
No turhaapa sitä mun on tollasia tän enempää speguloida. Olen täällä ihanassa PeräBerberiassa ja nautin ku saan tehdä töitä(jolla on tarkoitus haa haa).

Tän päivän ohjelmassa on hieronta, ja käyn sit kattelemassa pipoa tuolta suuresta ostosCentteristä. Aamulla tietty kävin jo heiltauttamassa sellaisen 10 km:n lenkin. Ja olipahan vittumaista juosta. Lähellekkään kaikkia uria ei oltu ehditty aurata, ja mie se vaan rämmin menemään. Sainhan siinä loppumatkassa idean juosta ajoradalla, kunnes vitun paskalakit tulivat siitä mouruumaan. Olin niin yllätettetty siinä vitutus-hangessa tarpoessani, jotten ehtinyt oikeen mitään nohevaa kommenttia heittää niille takaskaan. Ja sekös mun vitutusta nosti vieläkin korkeempiin sfääreihin....ihan paska päivä -ei olisi pitänyt nousta sängystä ollenkaan.