Eipähän tänne syrjäiseen PeräBerberiaan mitään kuulu. Tänään käyn vähän kevyttä hölkkää heittämässä, ja testailen muutamalla pyrähdyksellä, pystyiskö huomenna vetämään yhtään kovempaa. Ku tarkoitus olisi mäkeen lähtee vetelemään(vetelehtimään). En usko kyl pätkääkään, jotta kulku olisi parempaa.

Keskiviikoksi olisi TAAS lekuri aika varattu. Ovat varmaan tohtorit jo varsin kypsiä meikäläisen vierailuihin. Mut sehän o niiden työ...kuunnella meikäläisen ruikutuksia, ja ennenkaikkea loputonta vittuilua. Mut jos ahdistaa, nii johonkin se pitää purkaa SAATANA!!!

Mut huomasin eilen, ettei jalat olleet yhtään väsyneet tosta "kisasta". Ei vissiin oikeen tullut annettua kaikeesa, vaikka juostessa oli fiilis kuin kaikkesa antaneella. Tai ehkä pikemminkin kaikkesa menettäneellä. Maaliviivalla hoiperrellessa, järkkärit rupesivat työntelemään meikää johonki helvetin loosiin. Jos pikkaisen olisi ollut voimia jäljellä, nii olisin kyl tempasut pataan. Jättäsivät kisailijat edes hetkeksi rauhaan...ymmärtäisi ton hopun, jos juoksijoita sattuisi olemaan enemmän kuin 7 kappaletta HELVETIN pölvästit...