Harjoitusrätingeissä oli tälle aamulle maininta 5+kp+3, saa suorittaa. Meikäläisellä oli hieman aikataulullisia komplikaatioita, joten jouduin tekemään sellaisen kompromissin, että jätin turhanpäiväiset hölkät hölkkäilemäti. Vissiinkin ns urani aikana olen kummiskin jonkun roskakilometrin plakkariin haalinut, joten arvelin, että ruhoni saattaisi olla enemmän kehonrakennuksen kaltaista muokkausta vailla.

Miehän menin salille heti ku aikataulu vain salli, ja rupesin möykyttämään rautaa kaikenmoisista asennoista ilmoloille. Nohevimmat blogin-stalkkaajat ovatkin rivien välistä päässeet sen vertaa juoneen kiinni, että kestävyysjuoksuahan yritetään harrastaa. Taivahan tosihan myöskin on, jotta kestävyysjuoksu on kesälaji jossa vedetään kisoloissa yleensä hihattomassa paidassa, jotenka tietenkin painoharjoittelussa treenit keskittyivät penkkiin, vinopenkkiin, peck -dec:ii, hauista ja ojentajia unohtamatta SAATANA, näillä metodeilla ei ens kesänä voi olla kulkematta.

Treenin päälle lutkuttelin kahvetta ja muuten tapoin aikaani salin kahvilassa. Tulihan se Tarvaselassiekin näyttämään hillittömällä uholla, kuinka soutulaite ottaa kierrosta. "Kovaahan" albiino-nandi nyki, nimittäin puolessa tunnissa taisi päästä päälle 7,2km. Enpä kummiskaan viittinyt jaksaa ruveta vääntämään veistä haavassa viime talven lukemillani, eiköhän polvivaivassa ole tarpeeksi kestämistä.

Iltamassa kävin lykkimässä Aholassa 3+15+3, eikä kulku ollut ainakaan LIIAN irtonaista.