Eilen treenailin vain 26 km keveetä muutamalla ruskolla. Tänäänkin olen luuseroinut maksimiteholla juosten vain 18 km, tietysti ruskot matustellen matkalla.

Aamulla törmäsin jopa legendaarisiin mittoihin paisuneseen Kamikseen työmaalla. Tämä intro herättäköön ajatuksen tästä legendaarisuudesta, onko hän paisunut henkisesti vaiko fyysisesti tähän olemukseen?! Nyt tämä keskiketterää-kurlaava-kestävyys-karpaasi saattaisi olla siinä tilassa, jotta 321 viikko ylimenokaudesta voitaisiin lyödä pakettiin ja aloittaa tiivis kilpailukausi huipentaen se lauantaina Jyväskylässä puolikaaseen.

Voittopystin pokkaustaidot ovat ainakin kuivaharjoittelulla hiottu aivan maksimi-tasolle. Sehän riittäkin tämän karpaasin huippukunnon esille saamiseen. Jotkut sattuuvat olemaan vain niin lahjakkaita...harmillisesti en kerennyt näpätä valokuvaa tästä kuivaharjoittelusta, mut kelvatkoon tämä vanhempi otos.

561191.jpg

Himpun pölhön näköistähän se olikin, ku Kamis käveli käsi ojossa valmiina kättelemään näkymätöntä palkintojenjakajaa, samalla kiitellen vuolaasti jättimäisestä pokaalista...