Enpä tiiä mikä unitauti iski aamusella, sillä olin asentanut kellon soittelemaan herätystä siinä seiskan PERSIISSÄ, mut en mitenkän jaksanut nousta ylös. Tarkoituksena oli käydä ihan pikkaisen verkkailemassa, ja samalla hieman puntilla rassailemassa VITTUMAISTA piriformista. Olin jo yönsydämessä asennoitunut siihen, jotta sikäli ei aamulla herääminen maistu, niin nukunpa vähän extraa.

Pikkuisen VITUTTI nousta siinä kymmenen korvilla. Harvoinhan mie omia suunnittelmia muuttelen siis harjoittelun suhteen, niin tää velliperseily vähän ahdisti. En kummiskaan jäänyt tuleen makaamaan, vaan rupesi värkkäilemään kurnee dieetti aamiaista maustettuna majoneesilla.

Vajuttelin aamiaista kaffella ja netissä surffaamisella. Yritin vielä maata ruhoani väkisin, mut eihän uni tullut uudestaan silmään. Puolenpäivän viuhkalle oli sovittu Manu-miehen kanssa perusmättöä ja kävimmekin temuamassa Vuoksen varressa 16km verran. Sen verran voi kertoa KÄÄK- juoruja, että Manu jätti leikin kesken siinä 8km kohdalla. Vissiinkin kenkiin tuli yllättäviä jousitus ongelmia, tai lyreksien aerodynaamiikka krakasti.