Turhaan mie rupeen taas vatuloimaan joutavista keventelyistä PASKAAKAAN, sillä totuushan on se etten mie mitään keventelyjä oo malttanut juurikaan pitää. Joulusta asti oon veissannut samaa kulunutta virttä: "kohta on keventelyjakso".

Näköjään pysyn hengissä tälleenkin, niin mitäpä suotta ruveta omaa erittäin keinuvaa mielenterveyttä järkyttämään joutavilla keventelyillä. Ihan hyvin menee, jos tekee joku päivä vain yhden harjoituksen, jonka jälkeen paluu normaaliin rytmiin, eli näin ollen keventelyjakso on aloitettu ja lopetettu.

Kitisinhän mie ruokailuistakin jossain välissä. Eipähän siinä, syöminen on ihan hauskaa hommaa -pidän touhusta erittäin paljon. Nykyisin vain ruuanlaitto ja tarvittavan materiaalin kaupasta kotiin roijjaaminen on äärimmäisen hanurista olevaa hommaa. Muutenkin eloni on karua syömispuolella, sillä vaikka söisin 3 kukkuralautasta sapuskaa, elikkäs itteni melkoisen tiineeksi, niin kerran pierastuani on jälleen hillitön nälkä. Tämähän kävi joku päivä VITUTTAMAAN kutkulleen, varsinkin ku noita lautasia piti kukkuroilleen mättää sen yhdeksän kertaa päivässä SAATANA.

Ongelmaa pohdittuani hokasin, jotta mahtanee olla meikäläisen sapuskoissa caloreja,  (osittain tuntematonta lainatakseni) vai mitä VITUN ciloreja ne ovatkaan, niin niitähän on eittämättä ihan liian niukalti. Ainakin soutulaitteen ja crossarin AINA niin ABSOLUUTTISEN tarkkojen kalorinmittaus fucktojen mukaan, treeni ku treeni raapii ruhosta sen 1200-2000 cilorii punttisalin ilmastointilaitteen syövereihin. Sikäli vehkeet pitäävät etes puoliksikaan paikkaansa, ja harjoittelun pääsääntöisesti suorittaa pari kertaa päivässä, niin onhan siinä äss-marketista kannettavaa PERKELE.

Hoidin calori-ongelman kätevästi. Muutin loistavan ruokavalioni vieläkin paremmaksi eli täydelliseksi. Tämä täydellinen ruokavalio tarvitsi pieniä korjaus- sekä korvausliikkeitä eli majoneesin, maidon, veden, sekä kaikki muutkin nestemäiset korvasin ruokaöljyllä, leivän korvasin suklaalla sekä sipseillä, hillot yms höystöt voilla. Näin ollen tulee enemmän sapuskaan caloreita, eikä tarvitte syödä kuin kuusi lämmintä ateriaa päivässä. Eduksi myös lasketaan, että suklaa, voi, sipsit sekä ruokaöljy ovat keveämpiä kantaa kaupasta kotiin.

Aamupuuro, makaroonit sekä perunat voi keitellä ihan näppärästi ruokaöljyssä ja höystää voisilmällä. Päälle mussutan suklaata päällystettynä sipseillä ja päälle kurlaan jääkaappiraikasta ruokaöljyä. Mullehan on aivan SAATANAN sama onko ruokaöljy oliivi vai rypsi, saati kylmä- vai kuumapuristettua, kuollaanhan sitä joskus kummiskin. Enkä mie mikään terveysintoilija kummiskaan ole.

Keitot keitän TIETYSTI suoraan öljyssä ja kypsyyvätpähän ainekset vilhakasti SAATANA. Tietty ruuan jäähdytysaika on hieman pidentynyt, ku eihän se parisataa asteinen öljy ihan hetkessä jäähdy, mut voin siinä ruokia jäähdytellessä alkupaloiksi nakata vaikka levyllisen suklaata. Monesti päivässä en keittoja oikein jaksa syödä, vaan normaalin ruokavalion pääruokana olen käyttänyt karjalanpaistia ja jälkiruuaksi luonnollisesti läskisoosia.

Täydellinen ruokavalioni myös hellii vatsan NIIN pinkeelle, että suolisto on kuin teflonilla päällystetty. PASKALLA käydessä pöntössä ei mitään näy, papereihinkaa jää minkäänmoisia todistusaineistoja täysi-istunnon suorituksesta. Säästyypähän taas ass-swipe-wrapperia reilusti, ku ei tarte puolikkaalla rullalla aina olla hanuria jynssäämässä.

Aamulla puolituntia kovaa crossarilla ja tunti punttia. Illalla tarkoitus käydä tekemässä kova treeni.