Huomenna käyn taas vetämässä näitä maratoonarille ERITTÄIN tärkeitä ratakisoja. Nyt on ohjelmassa 1500 m Lappeenrannassa(Tyhmille tiioksi; toi eka lause oli ironiaa). Pakkohan se on vähän yrittää puskee kuntoo ylös noilla lyhyemmilläkin kisoilla. Varsinki ku uhosin joskus keväällä/talvella eräälle valmennustaholle voittavani pm kisoissa kaikki matkat joille osallistun 800m-maraton. No toi meikäläisen uhoaminenhan o mennyt jo ihan täysin VITULLEEN, ku pm-maastojen aikaa hengityselimet oli niin paskana(tukossa), jottei juoksusta tullut sillo YHTÄÄN mitään.

Mut enpä jätä leikkiä silti kesken. Vaikka tavoite on tainnut vähän siirtyä enemmän seuran sisäiseksi kisaksi. Taitaa nimittäin LUM:ilta löytyä sellaisia kortteja pöytään iskettäväksi, ettei taida tälläinen lahjaton ja yleisesti ottaen puoliteholla harjoitteleva wannebe maratoonari ihan pärjätä.

Treeninä tänään vain 10 km keveetä hölkkää, muutamilla avauksilla maustettuna...Bon Apetit.

Ai nii: Paavo Nurmeen on ilmottauduttu, vielä ku jaksaisi sen maksaakki, nii saatanpa juosta sielläki. Kovin aikatavoittein(mulle) -luonnollisesti.